Skocz do zawartości

[sztyca] 27.2mm - offset 0mm Warszawa/okolice

RafalxM

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

rodacy...chciałbym zrobić eksperyment , zmienić sztycę na offset 0mm (rama przełajowa - jeśli ma to znaczenie, ale chyba nie), 

w związku z tym zapytuję się - czy w okolicach Warszawy jest ktoś kto mógłby mi na dzień/dwa taką sztycę pożyczyć? 

chciałbym sprawdzić czy to da oczekiwane efekty (mam wrażenie że lepiej by było trochę krócej niż obecnie, mostka na razie nie chcę ruszać)  ,

ale z tego co widzę najtańsze sztyce z tymi parametrami to 120zł up. 

albo może macie namiary na jakieś takie produkty budżetowe? materiał dowolny , chodzi o samo przesunięcie siodełka i test ok 50km

zasadniczo jak już coś kupuję to staram się jak najsensowniej wydawać kasę, ze względu na wagę i amortyzację pewnie carbon byłby docelowo najlepszy - wiadomo to będzie kosztować, ale jak już bym miał pewność że to dobry pomysł to łatwiej przełknąć wyższą cenę...i nie jeść kilka dni więcej  :woot:

• Mod Team
Napisano

Jeżeli nie znajdziesz chętnego ... zasadniczo ja mam stalową sztyce bez offsetową + jarzmo. Takiż sam set możesz nabyć za ok 20zł. Był bym ci w stanie ją sendnąć :P

Napisano

jest nadzieja w tym narodzie !

'dziś pytanie - dziś odpowiedź' :D

dziękuję Ci @Sotnikov  , pożyczona sztyca już zamontowana, jutro mam nadzieję będzie bez deszczu to potestuję

Napisano

testy pomyślnie zakończone - teraz wiem już trochę więcej, czego potrzebuję przy tej ramie.

jeszcze raz wielkie dzięki za bezinteresowną pomoc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...