Skocz do zawartości

[+/-1500] Rower dla amatora, 20km dziennie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Postanowiłem kupić rower. Mam na ten cel ok. 1500zł, w porywach 1800 jeśli rower naprawdę były tego warty.

Codziennie będę musial dojeżdzać na uczelnie oddaloną od mojego mieszkania o jakieś 10km. Często wybieram się z kolegami do pobliskiego lasu pojeździć, więc lepiej jakby potrafił wytrzymać mniejsze hopki, oraz nie rozsypywać się po zjeździe ze schodów czy krawężnika. Nie mam żadnych preferencji, ponieważ kompletnie się nie znam na rowerach, jednak wiem, że w moim mieście najwięcj jest serwisów Krossa, więc najłatwiej by było z ewentualną naprawą. Proszę o pomoc ;)

Napisano

Zdecydowanie Kands Maestro/Lazaro Integral v3. Cross będzie dla ciebie najbardziej odpowiedni, nie rozsypie się po skoku z krawężnika.

Napisano

LOL, żadnego Krossa, bo Krossy w tej kategorii cenowej są słabe. Podałem ci model. Rama 17' byłaby dla ciebie dobra.

Napisano

Witam, 

Jestem już prawie zdecydowany, i chcę kupić Krossa Hexagon X6. Rower będzie mi służył do codziennego dojazdu do uczelni (10km, sporo skrótów, nieudeptanych, nieudtwardzonych dróg) , jazdy miejskiej oraz w weekendy po lesie. Czy w tej cenie będzie coś lepszego? Wiem, że w moim mieście z ewentualną naprawą Krossa byłoby najłatwiej. Proszę o pomoc ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...