mpiotr1984 Napisano 29 Maja 2014 Napisano 29 Maja 2014 Witam, mam zamiar kupić rower. Będzie on używany do jazdy głównie po utwardzonych drogach leśnych oraz po asfalcie. I bardzo często będzie on ciągał przyczepkę z dzieckiem. Ma to być rower nowy. Jaki polecacie? Taki żeby miał dobry osprzęt , a nie jakiś chiński jednorazowy i co by się nie rozpadł po miesiącu. Z roweru będę korzystał najczęściej ja, ale czasami też żona. Ja mam wzrost 184 cm, a żona 180. Kwota, której nie chciał bym przekroczyć to 1450 zł.
Shiryu Napisano 29 Maja 2014 Napisano 29 Maja 2014 Uważasz, że potrzebujesz bagażnika i błotników, czy raczej nie? Wolisz wyprostowaną sylwetkę ("jak na harleyu"), czy raczej lekko pochyloną? Od odpowiedzi zależy, jaki typ roweru Ci zaproponujemy
Root Admin Mieciu Napisano 29 Maja 2014 Root Admin Napisano 29 Maja 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.