Skocz do zawartości

[do 3500zł] MTB 26' szuter, las, asfalt

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przeciętny człowiek kupujący obecnie rower g.. wie w temacie tego ponoć chłamu z ubiegłego stulecia. Słyszy "Romet" i coś mu tam dzwoni tylko nie wie w którym kościele. Marką to się można było zachwycać jeszcze z 10 lat temu ale nie dzisiaj. Dzisiaj liczą się pewne szczegóły i dobrze poskładany sprzęt. Taki ma obecnie w ofercie owa firma. Można tego nie akceptować i już ale nie pitolić jak rozkapryszona panienka, że "żle bym się czół". Czuj się dobrze i "kup se Speca". Innymi słowy duża część towarzystwa wyżej sra niż d...ę ma i tyle w temacie. 

Napisano

Mówcie co chcecie, ja jednak już wybrałem i mam nadzieje ze sie nie zawiodę:) Jeszcze raz... CUBE Acid 29 2014.

Wg mnie przy zakupie patrzy się na to co dany rower posiada (z czego jest zlozony), konsultuje to, porównuje a pozniej przez wszystko dzieli i wybiera to co sam chce.

Mysle ze i takl zdecydowana wiekszosc przy wydaniu tej trójki czy czwórki popatrzy na spec ale pozniej na ogol, i na kolor tez (chociaz nie jezdzi to moze warunkowac wybor)!!! Romet robi dobre rowery, i bardzo dobrze, niech robi. Mnie akurat to nie trafia, tyle w temacie!!!

Napisano

@rueMarcin

Twoje pieniądze ,Twój cyrk , wymień sobie choć tylko te imitacje hamulców zanim się połamiesz

@rueMarcin

Twoje pieniądze ,Twój cyrk , wymień sobie choć tylko te imitacje hamulców zanim sobie krzywdę zrobisz

Napisano

Mówcie co chcecie, ja jednak już wybrałem i mam nadzieje ze sie nie zawiodę :) Jeszcze raz... CUBE Acid 29 2014.

Ja nie jestem na nie. Bardzo fajny rower wybrałeś. Korba ma nawet lepszy system suportowy a hydrauliki pomimo dość odmiennej konstrukcji od innych to jednak Shimano i na pewno nie atrapy. Pamiętaj aby dość szybko zrobić serwis tego Recona.

Napisano

"Pamiętaj aby dość szybko zrobić serwis tego Recona". Jak szybko ???

No i w końcu...wymieniać te hamulce? mogę to zrobić...

Dzieki za pomoc :)

Napisano

Jak szybko to też zależy od Ciebie. Czy warunki użytkowania będą w miarę czyste czy będzie sporo błota. Ale jak masz możliwość to bym specjalnie nie zwlekał bo smarowanie w tych nowych widłach jest kiepskie.

A po co na razie wymieniać?? Zrobisz to jak coś będzie z nimi nie halo. Koszt nowych nie jest wielki a towaru cała masa.

Napisano

No ładnie ale koła to 26'. Do mnie już jutro przylatuje CUBE. Pewnie dopiero w sobotę po złożeniu i regulacji zrobię pierwsza większą trasę. Rama tego Kross'a faktycznie zaista, osprzęt osprzętem ale za 4 tysiące:). Ze świeczką szukać 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...