beskid Napisano 25 Maja 2014 Napisano 25 Maja 2014 Przeciętny człowiek kupujący obecnie rower g.. wie w temacie tego ponoć chłamu z ubiegłego stulecia. Słyszy "Romet" i coś mu tam dzwoni tylko nie wie w którym kościele. Marką to się można było zachwycać jeszcze z 10 lat temu ale nie dzisiaj. Dzisiaj liczą się pewne szczegóły i dobrze poskładany sprzęt. Taki ma obecnie w ofercie owa firma. Można tego nie akceptować i już ale nie pitolić jak rozkapryszona panienka, że "żle bym się czół". Czuj się dobrze i "kup se Speca". Innymi słowy duża część towarzystwa wyżej sra niż d...ę ma i tyle w temacie.
rueMarcin Napisano 25 Maja 2014 Autor Napisano 25 Maja 2014 Mówcie co chcecie, ja jednak już wybrałem i mam nadzieje ze sie nie zawiodę Jeszcze raz... CUBE Acid 29 2014. Wg mnie przy zakupie patrzy się na to co dany rower posiada (z czego jest zlozony), konsultuje to, porównuje a pozniej przez wszystko dzieli i wybiera to co sam chce. Mysle ze i takl zdecydowana wiekszosc przy wydaniu tej trójki czy czwórki popatrzy na spec ale pozniej na ogol, i na kolor tez (chociaz nie jezdzi to moze warunkowac wybor)!!! Romet robi dobre rowery, i bardzo dobrze, niech robi. Mnie akurat to nie trafia, tyle w temacie!!!
adithetank Napisano 25 Maja 2014 Napisano 25 Maja 2014 @rueMarcin Twoje pieniądze ,Twój cyrk , wymień sobie choć tylko te imitacje hamulców zanim się połamiesz @rueMarcin Twoje pieniądze ,Twój cyrk , wymień sobie choć tylko te imitacje hamulców zanim sobie krzywdę zrobisz
rueMarcin Napisano 25 Maja 2014 Autor Napisano 25 Maja 2014 adithetank a mogę się zapyatć czym Ty jeździsz???
beskid Napisano 25 Maja 2014 Napisano 25 Maja 2014 Mówcie co chcecie, ja jednak już wybrałem i mam nadzieje ze sie nie zawiodę Jeszcze raz... CUBE Acid 29 2014. Ja nie jestem na nie. Bardzo fajny rower wybrałeś. Korba ma nawet lepszy system suportowy a hydrauliki pomimo dość odmiennej konstrukcji od innych to jednak Shimano i na pewno nie atrapy. Pamiętaj aby dość szybko zrobić serwis tego Recona.
rueMarcin Napisano 25 Maja 2014 Autor Napisano 25 Maja 2014 "Pamiętaj aby dość szybko zrobić serwis tego Recona". Jak szybko ??? No i w końcu...wymieniać te hamulce? mogę to zrobić... Dzieki za pomoc
beskid Napisano 25 Maja 2014 Napisano 25 Maja 2014 Jak szybko to też zależy od Ciebie. Czy warunki użytkowania będą w miarę czyste czy będzie sporo błota. Ale jak masz możliwość to bym specjalnie nie zwlekał bo smarowanie w tych nowych widłach jest kiepskie. A po co na razie wymieniać?? Zrobisz to jak coś będzie z nimi nie halo. Koszt nowych nie jest wielki a towaru cała masa.
adithetank Napisano 27 Maja 2014 Napisano 27 Maja 2014 widziałeś cenę kross level a9 po obniżce ? 3999zł rama karbon , co prawda przyoszczędzili na osprzęcie , ale rama to podstawa a osprzęt można z czasem zmienić
rueMarcin Napisano 28 Maja 2014 Autor Napisano 28 Maja 2014 No ładnie ale koła to 26'. Do mnie już jutro przylatuje CUBE. Pewnie dopiero w sobotę po złożeniu i regulacji zrobię pierwsza większą trasę. Rama tego Kross'a faktycznie zaista, osprzęt osprzętem ale za 4 tysiące:). Ze świeczką szukać
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.