Papan132 Napisano 11 Maja 2014 Napisano 11 Maja 2014 Witam, chciałbym sie dowiedzieć który rower lepiej kupić, mianowicie rower marki b'twin rockrider 8.1 czy kross B4 Tak kross ma 29 jeżeli morzecie pow jaka jest odczuwalna różnica w jeździe. Który rower ma lepszy osprzęt? Polecacie markę kross? Wizualnie bardziej podoba mi sie rower B4, ale chciałbym mieć rower na lata dlatego pytam który wybrać interesują mnie tylko te 2 rower. PS. Przepraszam za moje błędy, nie znam sie zabardzo na rowerach.
Obes Napisano 11 Maja 2014 Napisano 11 Maja 2014 Te rowery nie są porównywalne - zupełnie inaczej jeżdżą, żeby zauważyć różnicę trzeba się na nich przejechać w terenie, żadne teoretyczne opisy tego nie zobrazują.
Rulez Napisano 11 Maja 2014 Napisano 11 Maja 2014 8.1 ma lepszy osprzęt, ale czy będziesz w stanie zauważyć tą lepszość, tego nie jestem pewny, za to różnicę w jeździe na pewno był byś w stanie zauważyć ...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.