Mod Team bikergonia Napisano 28 Listopada 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Spoko poczekamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 jak by jakiś mania chciał to zapraszam... http://www.allegro.pl/item498852657_logoty..._wcs_scott.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Ale świetne, sam to robisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 tak sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramir Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Wszyskiego specjalistycznego z okazji Świąt i jak najwięcej czasu spędzonego ze specem i na specu w Nowym Roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 26 Grudnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 A ja bardzo dziękuję za tak miłe życzenia i przyłączam się do życzeń dla specomaniaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Cześć, mam takie pytanie, bo podoba mi się Stumpjumper FSR na przyszłość, ale mam wątpliwość: czy to prawda, że montowany w nim damper jest niestandardowy długością i skokiem? Mówię o modelach 2008/2009 bez braina, zamontowany jest fox triad, customowy pod jakimś względem... Jako SPECjaliści możecie mi pomóc ? Po poszukiwaniach: podobno damper jest 7,5x1,75", czyli 190x45mm, Manitou robi powietrzne modele, konkretnie 190*44,5. Czyli teoretycznie powinno pasować, pytam, bo gdzieś przeczytałem, że tam damper jest nie do wymiany na inny. To może jeszcze, czy mocowanie jest standardowe, Spec nie wprowadził żadnego magicznego patentu dla utrudnienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 29 Grudnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Jeżeli masz tak szczegółowe pytania to zadaj je osobie która wie w tym temacie najwięcej: BEST 69 Jerzy Baszynski tel.:+ 48 604 150 144 fax : 02/654 257 85 mail : jerzyspecialized@skrzynka.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mloody Napisano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Witam Amorek doszedł W wolnej chwili złożyłem Speca na "sucho", więc looknijcie jak to wyszło. http://images43.fotosik.pl/51/5a2b79f406dc1daf.jpg http://images45.fotosik.pl/51/36b9fdee7f9f845d.jpg Więcej po sesji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 23 Stycznia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 No proszę extra sprzęcik. Gratulacje - skomponowany z dobrych części (tylko jakoś korby mi nie do końca pasują) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mloody Napisano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Priorytetem było działanie (funkcjonalność części oraz nie chęć do posiadania żadnej części ze stajni shimano - jedynymi będą pancerze XTRa, kaseta i łańcuch - do zajeżdżenia ), waga i estetyka przy czym to ostatnie kryterium często brało górę nad "wagą" (np. zamontowałem stosunkowo ciężkie korby Truvativa, które jednak wyglądają wg. mnie rewelacyjnie a jak się będą sprawować zobaczymy w sezonie). Głównie chodziło o spasowanie kolorystyczne i materiałowe, co mam nadzieje mi się udało Rower ważyć będzie ok. 10 kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 23 Stycznia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Spasowanie kolorystycze udało się. Spec i RS to moi faworyci. Ale w przeciwieństwie do Ciebie ja Shimano lubię i posiadam takowe. A może korby Rotora w przyszłości? Lekuchne są a i wygląd extra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Szykuję się rowerek made by SRAM To tegoroczne Stylo? Jeśli tak to zapodaj, proszę jakąś bliższą fotkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mloody Napisano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Dokładnie Powered by SRAM. Korba to Truvativ Stylo Team 3.3 z 2008 roku po okazyjnej cenie, do tego czarna - czego chcieć więcej Fotki zrobie i wrzuce jutro. Pełna specyfikacja bike'a za jakies 2 tygodnie A tu macie wagi większości części mojego autorstwa - jeśli czegoś nie ma to się niebawem pojawi http://kramer18.fotosik.pl/albumy/564609.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 troche zastanawiajaca jest waga ramy 1624? moj 21' 1516g, lukashs ten sam rocznik co twoj 1505g ok 100g to zdecydowanie za duzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mloody Napisano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Rama lukashsa nie waży 1505g. Twoja ramka jest z wcześniejszego rocznika, które były lżejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mloody Napisano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Fotki korby: http://kramer18.fotosik.pl/albumy/576817.html#e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 25 Stycznia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Trochę "pancerna" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Chyba się zakochałem W tym roku sobie odpuszczę ale może na sezon 2010 wymienię komponenty Shimano na SRAM'owskie Chyba tylko kasety bym nie ruszał bo SRAM nie ma takiego rozstawu przełożeń jaki obecnie używam. Nawet nad XX się zastanawiałem ale znając amerykańców będzie to cholernie drogie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 15 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Cześć ludzie Ma ktoś z Was może jakieś układy, znajomego albo kogoś kto ma sklep ze specami i potrafiłby zakombinować ten rower? http://www.specialized.com/OA_MEDIA/2009/b...ro_orange_l.jpg Koniecznie w tym kolorze, ew sama rama Szukałem na necie znalazłem jeden sklep który oferuje ten rower w tym kolorku... U ruskich.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wnd Napisano 17 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Nie jestem na 100% pewny, ale to jest chyba kolor modelów testowych z 2008, ja właśnie mam w takim kolorze model, fsr xc expert. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wnd Napisano 19 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 A to mój sprzęt... Zdjęcie w lepszej jakości: http://img253.imageshack.us/img253/3826/fsrxcexpert1mw9.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 19 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 @Nawrotek to jest rockhopper pro 2009 w kolorze speed orange, w podobnej kolorystyce jest jeszcze hardrock sport disc Dostepny w usa np (pierwszy wynik wyszukiwarki) http://www.bowcycle.com/bc09/bikes/mountai...-pro-disc.shtml rowniez widzialem go gdzies na jakiejs wloskiej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 19 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Ooo dzięki, ja wpisywałem gloss metallic orange - bo te 2009 na .eu są brazowe - takie nijakie Śliczny jest ten pomarańczowy kolorek - do tego sid biały z pomarańczową naklejeczką i byłoby w ogóle cudeńko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 19 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Kolorek fakt pierwsza klasa Niestety nie wszedzie bikerzy moga sie nim cieszyc np w uk tylko ten, jak to dobrze ujales ''nijaki'' ale to w sumie nie dziwi bo predzej wielka brytania zmienilaby swoj ustroj na republike niz spec wprowadzilby ten kolor na lokalny rynek. Jak spec wprowadza cos nowego w roznych kolorach, jeden cool drugi nijaki, to z gory wiadomo jaki bedzie w uk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.