Skocz do zawartości

[700-900] zl cross - do dojazdu do pracy

daw62

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam

chce sobie kupić rower do dojazdu do pracy i rekreacyjnej  jeździe 

myślałem nad tym , ale nie znam się za bardzo , jest duża przecena ale to pewnie nic nie znaczy

mam 182 cm wzrostu i waga koło 86 kg 

http://pl.sportsdirect.com/muddyfox-tempo-hybrid-bike-933104?colcode=93310444

czy ten rower się opłaca ? szukałem już trochę i nic w tych cenach nie ma . tylko czy się nie rozleci za jakiś czas. 

pozdrawiam

Napisano

dzięki za informacje

jeżeli mam tak kiepski wybór to możne wie ktoś gdzie w Poznaniu można kupić coś używanego  za rozsądną cenę ?

Napisano

Jezeli nie masz za bardzo pojecia o rowerach to bierz lepiej nowy lazaro albo kandsa maestro. Co prawda slyszalem ze sa sprzedawane uzywki na placu wielkopolskim i starej rzezni ale to chyba nie w kazde w niedziele.

Napisano

Lazaro Integral V2 w tym przypadku to bardzo dobry wybór,zmieścisz się w podanym budżecie i powinieneś być zadowolony. daj znac na co ostatecznie padł wybór,czekamy na TWoją odpowiedź.

Napisano

wczoraj bylem w sklepie Meridy w Poznaniu i gość miał niestety ceny katalogowe za crossway 5v chciał 1199 a za crossway 10v 1399 ,

padło więc na Lazaro Integral V2 , wczoraj zamówiłem, dostałem odpowiedz , że mają dużo zamówień ale postarają się w przeciągu 5 dni dostarczyć :)

dałem za niego 1024 zł z przesyłką

Napisano

wczoraj dostałem rower 

dziś pierwsza przejażdżka odkąd ukradli mi poprzedni rower :) , jedyny minus to to , że nie da się regulować siodełka pochyło ku dołowi lub górze, nie jest źle ale  przód mógłby być lekko pochylony ku dołowi.

zobaczymy jak się będzie sprawował dalej , jak na razie polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...