Skocz do zawartości

[1300zł] Unibike Crossfire Gts 2011

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć

Zastanawiam się nad tym rowerem http://www.bikko.pl/rower-crossowy-unibike-crossfire-gts-2011.html

trochę o nim czytałem i ogólnie powinien być ok. Zawsze są jednak wątpliwości.

Dlatego chciałem zasięgnąć waszej opinii.

Rowerem będę jeździł głównie po asfalcie i czasami po lesie ale po utwardzanych ścieżkach bez żadnych wyboi. Czy w takich warunkach byłby dla mnie odpowiedni?

Jeszcze jedna sprawa, obręcze spotkałem się z opiniami że są słabe (opony też bo podobno szybko się ścierają, ale to drugożedna sprawa) wiadomo nie będę jeździł po krawężnikach. Czy obręcze wytrzymają przeciętne urzytkowanie z przypadkowym wjechaniem w jakąś dziurę bo to się zdarzą chciał czy nie. Gdybyście mieli inne uwagi odnośnie roweru to dajcie znać.

Z góry dziękuje za pomoc

Pozdrawiam jarek214

Napisano

Nie kupowałbym trzyletniego leżaka, chociażby dlatego, że już mógł się smar w łożyskach zaschnąć, ale nie musiał...  :whistling:

Swoim crossem latam po krawężnikach, dziurach na prędkości i nic się nie dzieje. Wystarczy mieć odpowiednie ciśnienie w oponach i obręczom nic się nie powinno stać.

Napisano

Nie kupowałbym trzyletniego leżaka, chociażby dlatego, że już mógł się smar w łożyskach zaschnąć, ale nie musiał...  :whistling:

Swoim crossem latam po krawężnikach, dziurach na prędkości i nic się nie dzieje. Wystarczy mieć odpowiednie ciśnienie w oponach i obręczom nic się nie powinno stać.

Z tym smarem warte uwagi pod tym względem na to nie patrzyłem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...