terror Napisano 10 Kwietnia 2014 Napisano 10 Kwietnia 2014 Witam Nie wiem czy w dobrym temacie napisałem jeśli nie to proszę o przeniesienie. Potrafi ktoś ze zdjęcia wywnioskować czy jest to kaseta czy wolnobieg?
seraph Napisano 10 Kwietnia 2014 Napisano 10 Kwietnia 2014 Wolnobieg, ale niech ktoś jeszcze potwierdzi, ewentualnie daj wyraźniejsze zdjęcie bez łańcucha na ostatniej zębatce.
terror Napisano 10 Kwietnia 2014 Autor Napisano 10 Kwietnia 2014 Ok zrobię później i wrzucę je tutaj. Ew. mogę jeszcze zdjąć koło i zrobić zdjęcie w środku jeśli robi to jakąś różnicę. Tak btw. kasety 'szacunkowo' od ilu lat są na rynku? Domyślam się, że weszły w życie chwilę później niż wolnobiegi.
BikoBiko Napisano 10 Kwietnia 2014 Napisano 10 Kwietnia 2014 Chwilę później jakieś 30 lat Nie wiem czy dobrze widzę, a raczej nie widzę - jeśli tam są zębatki nawiercane to raczej jest to kaseta, ale bez wyraźniejszego zdjęcia to no way.
Royalonzo21 Napisano 10 Kwietnia 2014 Napisano 10 Kwietnia 2014 Na 100 % jest to wolnobieg. Wyraźnie widać, że nie ma tam nakrętki.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.