almaster Napisano 9 Kwietnia 2014 Napisano 9 Kwietnia 2014 Jak w tytule. Obecne wellgo c27 są całkowicie zrysowane i wytarte, no i trochę "hałasują". Co powiecie na te? http://allegro.pl/pedaly-alu-wellgo-wpd-998-bloki-odblaski-sruby-i4111359833.html Tylko do czego tu bloki służą? Ps.:Spd odpadają
jasinski21444 Napisano 9 Kwietnia 2014 Napisano 9 Kwietnia 2014 To są właśnie spd , musisz do nich dokupić jeszcze buty .
almaster Napisano 9 Kwietnia 2014 Autor Napisano 9 Kwietnia 2014 Aaa faktycznie. W takim razie co dobrego do 100zł mogę kupić?
Alex123 Napisano 9 Kwietnia 2014 Napisano 9 Kwietnia 2014 Miałem ten sam problem. SPD nie chciałem ze względu na buty wypinanie itp. Pomyślałem o platformach ale .... oczywiście są fajne natomiast niszczą niestety buty tzn podeszwy. Więc kupiłem zwykłe pedały author model APD-427 za około 90zł lecz niestety są za małe tzn przynajmniej jak dla mnie zbyt wąskie wg mojej oceny na kobiecą stopę. Aktualnie zamówiłem VP-196 na allegro za cenę z przesyłką bodajże 60zł oglądałem je wcześniej w sklepie i wydają nie naprawdę fajne. Jeszcze mała dygresja. Najbardziej spodobały mi się pedały model VP-897 nawet pisałem do dystrybutora w Polsce lecz niestety ich nie sprowadzają.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.