hetmanek Napisano 5 Kwietnia 2014 Napisano 5 Kwietnia 2014 Co do suportu na kwadracie ~5k km w terenie na supporcie LXa i korbie sram quartz i zero problemów. Na niższych grupach miałem problem z luzem na supporcie ale nigdy go nie pogiąłem przy ~70-75 kg (wtedy tyle ważyłem).
beskid Napisano 5 Kwietnia 2014 Napisano 5 Kwietnia 2014 Czy kolega moderator pisze tą opinię w oparciu o własne doświadczenia? Bo wg mnie ten suport jak na dzisiejsze standardy jakościowe jest bardzo trwały. Nie chciałem wchodzić w dyskusję ale to chyba koledze moderatorowi trafił się nieliczny wadliwy egzemplarz. U mnie jeden BB-ES25 przelatał ponad 10 kkm i wymieniony trochę na siłę. Kolejny lata już drugi sezon wprawdzie tylko na szosie ale lekko nie ma.
Mod Team Puklus Napisano 5 Kwietnia 2014 Mod Team Napisano 5 Kwietnia 2014 Mi co prawa się osobiście nie trafił bo nie używałem. Jak widać różnie można trafić Wcale nie jestem przeciwnikiem octalinku, to bardzo dobry patent
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.