Witkacy Napisano 31 Marca 2014 Napisano 31 Marca 2014 Witam, mam 180 cm wzrostu 80 kg wagi szukam roweru który będzie spełniał następujące wymagania:CENA: 1700 zł - Koła 28" - Duży Blat (szukam szybkiego roweru)- Mile widziana przerzutka - Prostota i minimalizm to słowa kluczowe.Rower będzie używany codziennie i intensywnie na drogach publicznych Rzeczypospolitej Polskiej. Dodam że na rowerze jeżdżę od dobrych paru lat i o moje nogi nie musicie się martwić Budżet może zostać powiększony jeśli będzie uzasadniona potrzeba.
Prz Napisano 31 Marca 2014 Napisano 31 Marca 2014 W jednym ze sklepów internetowych widziałem Seto 2013 za 1700, także najlepiej poszukaj.
Witkacy Napisano 1 Kwietnia 2014 Autor Napisano 1 Kwietnia 2014 Ten Kross super, mam tylko jedno ale hamulce Wole v brakeMożecie coś jeszcze polecić w tym stylu i cenie 2000 krytycznie jestem w stanie dać za rower, czy taki rower zniesie codzienną jazdę?
Prz Napisano 1 Kwietnia 2014 Napisano 1 Kwietnia 2014 Czy w grę wchodzą tylko rowery fitness/hybrid/Urban, czy również typowe szosy? A co powiesz na Btwin Fit 500 z Decathlona? Większość hybryd to cross ze sztywnym widelcem, Fit jest dużo bardziej szosowy.
Witkacy Napisano 1 Kwietnia 2014 Autor Napisano 1 Kwietnia 2014 Jak tak patrzę to w tej samej cenie w decathlonie jest szosówka triban 500.Zawsze chciałem mieć szosę i jak najbardziej wchodzą w gre tylko za 2000 tyś szosy nie dostane a, używanych rzeczy się boje, ten rowerek fit bardzo fajny.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.