Skocz do zawartości

[mapa] okolice krakowa

dzidzia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Polecam ci kupno mapy firmy Compass "Okolice Krakowa", boska (i zupełnie wystarczajaca) dokładność, choć wszystkich ścieżek w Lasku Wolskim nie uświadczysz. Taka skala z wszystkim ścieżkami powinna być za to na mapie miasta.

Mapa Krakowa

Mapa okolic Krakowa

Weź do reki obie mapy i zobacz, która bardziej ci bedzie odpowiadać.

Map Compassu szukaj w empikach, siedzibie Compassu, Sklepie Podróznika na ul. Szujskiego lub np. Cyklocentrum (i pewnnie w wielu innych miejscach - w tych powyższych wiem że je dostaniesz)

• 5 tygodni później...
Napisano

Mogę jeszcze polecić mapkę Okolice Krakowa 1:50000 (wydawnictwo ExpressMap). Porównywałem ją z kilkoma innymi i okazała się najlepsza, ma oznaczone szlaki rowerowe i większość istotnych "obiektów" na trasie... z pozytywnych bonusów jest jeszcze to, że jest laminowana, więc na pewno sporo zniesie.

Polecam wybrać się do Empiku, jest tam kilka propozycji tego typu map.

• 10 miesięcy temu...
Napisano

Tych mniej głownych i tak nie bedzie:)

a lubie sobie czasem zaplanować w domu trasę

Jedz dwa 3 razy na żywioł, w lasku wolskim raczej nie zginiesz;p i juz bedziesz mogl planowac jazde:) jakby co to polecam sie na przyszlosc jak nie hccesz sam bladzic:)

Napisano

Posiadam mapkę lasku wolskiego sprzed kilku lat jest ona czarno biała i są na niej zaznaczone szlaki mapka jest w dobrej skali. Tylko muszę ją odszukać. Link do mapki zamieszczę za niedługo (jak znajdę). A lasek wolski najfajniej jeździ się bez mapki gdy nagle w środku lasu na nowej trasie nie wiesz gdzie jesteś ale gdziekolwiek wyjedziesz to łatwo wrócić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...