Skocz do zawartości

[Siodełko] Do kwoty 150-200zł

DeithWX

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Po dzisiejszej jeździe zauważyłem, że "fabryczne" siodelko do A4 2013 powoduje chorobę zwaną "bół dupy" więc zanim sprawa się pogorszy, planuję wymienić je na dopasowane. Problem polega na tym, że wybór siodełka to nie prosta kwestia, czy we Wro znajdę dobry sklep gdzie doradzctwo nie ograniczy się do "weź zielone, bo jest aerodynamiczne"? Jeżdżę głównie po mieście, ale stan drogi jest taki, że można to podpiąć po jazdę po lesie czy górach. Bazowo planuję wydać 150-200zł na siodełko, ale jestem świadom że ta kwota może być wzięta z kosmosu. Bardziej zależy mi na znalezieniu dobrego sklepu rowerowego gdzie na miejscu pomogą mi z dopasowaniem i wyborem.

Napisano

Harfa miala tez kiedys do testow siodla Fizika. Nie wiem jak teraz, dawno tam nie bylem.

Od tego sezonu jezdze na Selle C2. Po okolo 600 km zlego slowa noe powiem. Stosunek jakosc - cena na bardzo wysokim poziomie.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ja osobiście kupiłem SELLE ROYAL Respiro Soft Athletic za kwotę 200zł i jestem zadowolony. Wprawdzie przejechałem na nim dopiero 300km ale jest ok.

Acha i jeżdzę bez pampersa w normalnych spodenkach Endura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...