Skocz do zawartości

[hamulce]

elfugo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, otoz zastanawiam sie czy wystraczy zwykla klamka deore czy tez istnieje uzasadniona potrzeba dokupienia dzwigni hamulcowej HML do Hayesa mx2 ? bedzie jakas roznica w dzialaniu samego hamulca ? pozdrawiam

Napisano

polecam doplacic do LXa jak juz i zmienic w niej zaczepienie linki nie pamietam ktore czy H czy L ae dawalo to bardzo dobre efekty a doplacac bez sensu(ewentualnie kup klameczke FR5 avida)

Napisano

nie pamietam adresu www ale byl taki sklep ze roznica w cenie to byla na poziomie 20-25zł tj 50 albo 70-75 i tutaj doplacil bym za regulacje speed dial :-)

Napisano

ja mam hayesa hmx1 i klamke avida fr5 i dziala bardzo fajnie :) tylko klamka nie ciagnie tak dobrze bo pancerz jest caly ale moze to potrebuje czasu :) ale polecam fr5 :P

Napisano

szakq - mowisz o roznicy w cenie pomiedzy FR5 i SD7 ? Niedlugo bede zmienial naped z 8 na 9 i niestety musze sie pozbyc klamkomanetek alivio, i naszla mnie mysl zeby dokupic sobie do kompletu (posiadam hamulce mx2) klamki hayesa HML ktore kosztuja 99 komplet, ale twierdzicie ze lepsze beda Avidy ?

pozdrawiam

Napisano

jakto drozsze?jak komplet SD7 juz za 70zł sa ;) i sadze ze warto doplacic bo ustawisz je sobi bardizej cantileverowo dla lepszego dzialania tarczowek :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...