AdikKnw Napisano 18 Lutego 2014 Napisano 18 Lutego 2014 Gdzie na Śląsku jest sensowny serwis Marcoka? Ewentualnie gdzie można zakupić do niego uszczelki. Serwisował ktoś u Gregorio? Ceny wydają się dość wysokie..
severian Napisano 20 Lutego 2014 Napisano 20 Lutego 2014 W Rudzie Śląskiej jest autoryzowany serwis Marzocchi 513 323 323 .Robiłem u nich swojego bombera i Fox'a .Nie mam zastrzeżeń.Aczkolwiek za darmo serwisu nie zrobią;ja ostatnio płaciłem 120 pln za bombera.
tobo Napisano 20 Lutego 2014 Napisano 20 Lutego 2014 Ten widelec składa się z... niczego w środku znaczy się konstrukcja jest banalnie prosta i wydaje się że zrobienie czegoś źle jest praktycznie niewykonalne. O ile pamiętam to ten model ma kąpiel olejową, czyli jedyne o czym musisz myśleć przy serwisie to wlanie tych samych ilości oleju. Można to ustawić albo zlewając stary olej albo szukając na stronie producenta tabeli z poziomami oleju. Możesz kupić oryginalny olej M lub zamienniki, tu na forum był temat o tym i o polecanych olejach innych firm. Potrzebne są oczywiście narzędzia.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.