TocaS Napisano 4 Czerwca 2006 Napisano 4 Czerwca 2006 Witam mam problem z wykręceniem lewego pedała. Prawy wykręciłem w lewo. Czy lewy pedał też wykręcam w lewo czy w prawo, bo już nic z tego nie wiem. Dawno nie wymieniałem pedałów
bialykom Napisano 4 Czerwca 2006 Napisano 4 Czerwca 2006 pedaly wykrecamy zawsze w kierunku tylu roweru. latwo zapamietac.
wawek Napisano 4 Czerwca 2006 Napisano 4 Czerwca 2006 Witam mam problem z wykręceniem lewego pedała. Prawy wykręciłem w lewo. Czy lewy pedał też wykręcam w lewo czy w prawo, bo już nic z tego nie wiem. Dawno nie wymieniałem pedałów Lewy wykręcasz w prawo z tego co pamiętam.
TocaS Napisano 4 Czerwca 2006 Autor Napisano 4 Czerwca 2006 pedaly wykrecamy zawsze w kierunku tylu roweru. latwo zapamietac. Lewy wykręcasz w prawo z tego co pamiętam.
wawek Napisano 4 Czerwca 2006 Napisano 4 Czerwca 2006 To się zgadza, stojąc przed lewym pedałem to kręcąc w prawo kręcisz w kierunku tyłu roweru.
bialykom Napisano 4 Czerwca 2006 Napisano 4 Czerwca 2006 uwierz mi, mowie prawde ;] dzis nawet wykrecalem
Mod Team Odi Napisano 4 Czerwca 2006 Mod Team Napisano 4 Czerwca 2006 Dokładnie tak jest jak koledzy piszą. Prawy odkręcamy w lewo, lewy w prawo czyli jakby nie patrzeć kluczem kręcisz w kierunku tyłu roweru.
TocaS Napisano 4 Czerwca 2006 Autor Napisano 4 Czerwca 2006 Tak jest, dzięki za krótką lekcje Troche WD40 klucz młotek i odkręcone.
evo Napisano 5 Lipca 2006 Napisano 5 Lipca 2006 koleś w serwisie miał mi dokręcić korby, ale dokrecił tez pedały (były ok), teraz dziadostwa nie moge zdjąc, wd-40 i inne bajery (w tym kumple) nie pomagają .... Pogięte 4 rózne rodzaje kluczów, 2 z domu i 2 dokupione jestem w połowie załamki zobaczymy jak jutro pójdzie
Mentos Napisano 6 Lipca 2006 Napisano 6 Lipca 2006 bo do pedałów trza używać klucza do pedałów (odp. długie ramie), kup ParkToola, nic nie zegniesz a odkręcisz. pzdrv
evo Napisano 6 Lipca 2006 Napisano 6 Lipca 2006 mam jeden z długą rączką, też poszedł z dymem - choć 1 pedał udało mi sie cudem odkrecić ... A z drugim, boje sie, ze moge korby lub suport uszkodzić, bo newry trace bede musiał faktycznie sprawic sobie typowy pedalski klucz
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.