deaddance Napisano 25 Stycznia 2014 Napisano 25 Stycznia 2014 witam,szukam pomocy mam na oku rowerki które są w tytule i proszę zawodowców o konkretne odpowiedzi za i przeciw.Rower ma służyć długo-rama- i uczestniczyć w maratonach mtb mega( open conajmniej 40 miejsce) Wiem że jest duży rozrzut wagowy(alu-carbon) oraz cenowy lecz mogę kupić lepsze koła do ghosta alu i cena będzie ta sama a różnica wagowa będzie minimalna.Więc ghost alu czy carbon , osprzęt ten sam tylko różnica w kołach.Ma to być zakup na 5 lat. Poprzedni cube ltd na alu wytrzymał 4 lata i pękł.
deaddance Napisano 25 Stycznia 2014 Autor Napisano 25 Stycznia 2014 koledzy może inaczej na ostre ścigi Golonko-Grabek dystans mega , carbon w wadze ok.10.5 kg czy alu w wadze 11.3kg , co polecacie do ceny 8.500zł
Avatarus Napisano 29 Stycznia 2014 Napisano 29 Stycznia 2014 Za 8500 możesz jeszcze kupić mondrakera 29er - w szczególności gdy liczysz na sztywność/ ewentualnie dożywotnia gwarancja na ramę Cię zainteresuje - o ile sama geometria Ci przypasuje. http://www.team29er.pl/testy/1039-test-ramy-mondraker-podium-pro-sl-29
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.