olo21 Napisano 2 Czerwca 2006 Napisano 2 Czerwca 2006 Witam, właśnie kupiłem nowe koła (remerx 26", 2 komorowe) i dowiedziałem się, że pod dętkę trzeba w nich dać jakąs "podkładkę". Koleś akurat nie miał ich w sklepie, ale powiedział że mogę obręcz od środka owinąć ze 2 razy taśma izolacyjną. Czy to dobre rozwiązanie? Na allegro nie moge znaleźć takich podkładek, ma ktoś namiar na takowe?
Gość kamoreks Napisano 2 Czerwca 2006 Napisano 2 Czerwca 2006 Kup w jakimś sklepie rowerowym ! Nie opłaca się kupowac na allegro bo taka podkłaka w sklepie 6-7 zł.
Putek Napisano 2 Czerwca 2006 Napisano 2 Czerwca 2006 Jaka podkładka? Chodzi Ci chyba o opaske na obręcz. Według mnie możesz spokojnie owinąć taśmą izolacyjną i wystarczy Pozdrower
szakq Napisano 2 Czerwca 2006 Napisano 2 Czerwca 2006 ja jezdze na tasmie izolacyjnej bardzo dlugo i jest ok
Pacmen_89 Napisano 2 Czerwca 2006 Napisano 2 Czerwca 2006 ja na jednej opaske , na drugiej taśme a kumpel jakoś robił ale ze starej dętki tylko nie wiem jak... :]
szakq Napisano 2 Czerwca 2006 Napisano 2 Czerwca 2006 wystarczy wyciac pasek detki o szerokosci okolo 1,4cm albe szeszy w zaleznosci od obreczy i nalozyc go na obrecz zadna filozofia ps. oczywiscie wycinamy to miejsce ktore normalnie styka sie z obrecza w miejscu otworow na nyple
olo21 Napisano 2 Czerwca 2006 Autor Napisano 2 Czerwca 2006 dzięki, kupiłem już w sklepie. Cena za sztukę to...1zł. Nie było już Michelin za 5zł
MarcinN Napisano 3 Czerwca 2006 Napisano 3 Czerwca 2006 Też miałem ten problem i izolka kompletnie wystarcza, za 3zł masz tego sporo, a i do innych celów się przyda.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.