Skocz do zawartości

[Amortyzator] RST Gila czy XCR LO? Jaki wybrać?

Djs

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jeśli jego leżakowanie dość długi czas Ci nie przeszkadza to bierz ;) Jeśli w środku jest to samo to pewnie różnicy w działaniu by nie było :)

Napisano

Miałbym prośbę do użytkowników XCR LO czy możecie podać jaka jest wysokość amortyzatora, gdyż obecnie mam amortyzator RST 171B i nawet na necie nie moge znaleźć jaki ma skok ten archaiczny amortyzator , a XCR ma 100mm i nie chciałbym aby rower zmienił geometrię.

Napisano

Do końca jeszcze nie wiem.. Chyba troszkę dorzucę i wezme tego xcr z Activia za 259zł.

Właśnie, też mam takie pytanko, jaka jest wysokość xcr od początku rury sterowej ( tzn od górnej krawędzi połączenia lag z rurą sterową ) do ośki?

Napisano

Podepnę się pod temat, szukam XCR z piwotami najlepiej z tym pokrętłem od regulacji odbicia (zajączek - żółwik) - opłaca się dopłacić do tej regulacji ( tak mi wychodzi, że około 100zł trzeba dopłacić), gdzie można najtaniej kupić te amory (najlepiej aby był w sklepie też brunox) - przeglądałem sklepy ale często na zdjęciach jest z piwotami a w opisie już bez. Amor posłuży do roweru siostry - przebieg roczny max 1000km, ale najczęściej 500... Amor koniecznie czarny, bo i rower jest czarny. Skok 100mm

Napisano

Dobra.. W poniedziałek chce zamówić jakiegoś XCR, polecacie jakieś sklepy internetowe?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...