Darkwojtek Napisano 1 Grudnia 2013 Napisano 1 Grudnia 2013 Witam Mam nadzieje że mój temat jest dobrze założony i w odpowiedniej tematyce Zastanawiam się od dłuższego czasu co wybrać nowy rower np. MERIDA SCULTURA 904 czy może kupić sobie ramę i koła nowe. Ja teraz mam rower na osprzęcie Shimano Ultegra i nie wiem co zrobić na wiosnę.Proszę o rady
lesieque Napisano 1 Grudnia 2013 Napisano 1 Grudnia 2013 A w jakim stanie jest ultegra? Która generacja?Ja na twoim miejscu kupiłbym same koła i ramę. Najlepiej u jakiegoś chińczyka. Możesz za ten budżet kupić na serio leciutkie koła i ramę i mieć rower zdecydowanie lżejszy od meridy z osprzętem o klase wyżej. Chyba, że napęd nadaje sie powoli do wymiany to wtedy zakup pojedynczych części nie ma większego sensu, bo wydasz dużo więcej.
Darkwojtek Napisano 1 Grudnia 2013 Autor Napisano 1 Grudnia 2013 Która generacja to nie wiemJa rower kupiłem używany z 3 lata temu i nie wiem która to generacja ale na pewno nie najnowsza Kasetę jeszcze można było by wymienić ale jeszcze ten jeden sezon uciągnie mam nadzieje
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.