Dworniok Napisano 11 Października 2013 Napisano 11 Października 2013 Witam! Nadszedł czas na serwis roweru, przy okazji chciałbym naprawić elektryczną blokadę ale nie wiem gdzie szukać przyczyny nie działania. Jest tam jakiś układ, ale wydaje mi się, że jest on nie do rozebrania. Może znacie jakiś serwis czy coś... Może mieliście już też podobny problem, albo można zamienić blokadę na manualną?
DEVILEK Napisano 16 Października 2013 Napisano 16 Października 2013 Może nie wiele pomogę, ale pisałeś do Twomark w Chorzowie ? Coś mi się zdaje, że u nich najszybciej pomoc znajdziesz.
Dworniok Napisano 17 Października 2013 Autor Napisano 17 Października 2013 Nie, nie pisałem do twomarku. A co oni zajmują się też jakimś serwisem czy co...? Słyszałem, że są dealerami cannondale ale nic innego nie słyszałem.
DEVILEK Napisano 18 Października 2013 Napisano 18 Października 2013 Dawno u nich nie byłem, ale sądzę, że łatwiej uzyskach u nich pomoc ( nie pamiętam, czy mają serwis na miejscu ), niż czekając na odpowiedź tutaj. Daleko z zresztą nie masz ; podjedź, pogadaj.
rzezniol Napisano 18 Października 2013 Napisano 18 Października 2013 @@Dworniok, Stronę elektryczną mogę ewentualnie kuknąć Jak nie sprawdziłeś jeszcze bateryjki i czujesz ze sam nie dasz rady tego zrobić to możemy to u mnie oblookać. Potrzebujesz do tego baterie 9V Cannon poleca Litowe ... tka bateryjka to jakieś 35 - 40 zł np : http://www.conrad.pl/Bateria-litowa-Ultralife-9V,-1200-mAh.htm?websale7=conrad&pi=615510 Pozdro
severian Napisano 18 Października 2013 Napisano 18 Października 2013 Dworniok ale kombinujesz Twomark handluje cannonem wystarczy tam zadzwonić i się spytać jak wygląda serwis.Pewnie i tak wszystko wysyłają do Czech ale i tak warto zapytać.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.