Skocz do zawartości

[amortyzator] Lefty Classic 100 ELO

Dworniok

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Nadszedł czas na serwis roweru, przy okazji chciałbym naprawić elektryczną blokadę ale nie wiem gdzie szukać przyczyny nie działania. Jest tam jakiś układ, ale wydaje mi się, że jest on nie do rozebrania. Może znacie jakiś serwis czy coś... Może mieliście już też podobny problem, albo można zamienić blokadę na manualną?

Napisano

Nie, nie pisałem do twomarku. A co oni zajmują się też jakimś serwisem czy co...? Słyszałem, że są dealerami cannondale ale nic innego nie słyszałem.

Napisano

Dawno u nich nie byłem, ale sądzę, że łatwiej uzyskach u nich pomoc ( nie pamiętam, czy mają serwis na miejscu ), niż czekając na odpowiedź tutaj. Daleko z zresztą nie masz ; podjedź, pogadaj.

Napisano

@@Dworniok,

Stronę elektryczną mogę ewentualnie kuknąć :)

Jak nie sprawdziłeś jeszcze bateryjki i czujesz ze sam nie dasz rady tego zrobić to możemy to u mnie oblookać.

Potrzebujesz do tego baterie 9V Cannon poleca Litowe ... tka bateryjka to jakieś 35 - 40 zł 

np :

http://www.conrad.pl/Bateria-litowa-Ultralife-9V,-1200-mAh.htm?websale7=conrad&pi=615510

Pozdro 

Napisano

Dworniok ale kombinujesz ;) Twomark handluje cannonem wystarczy tam zadzwonić i się spytać jak wygląda serwis.Pewnie i tak wszystko wysyłają do Czech ale i tak warto zapytać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...