OrzelPiotr Napisano 13 Września 2013 Napisano 13 Września 2013 Witam problem jak w temacie, poszukuje możliwie najdokładniejszej aplikacji do rejestrowania śladu dla Androida. Głównie chodzi o funkcję wysokości bo to z nią są największe cyrki Przerabiałem już: Sports Tracker Endomondo TrekBuddy MyTrails - puki póki co najlepszy z opcją normalizacji śladu. Będę wdzięczny za pomoc
tomekvolvo240 Napisano 13 Września 2013 Napisano 13 Września 2013 witaj korzystam z polskiej aplikacji Navime http://www.navime.pl/ bardzo fajnie działa nie gubi sladu a jezdze tylko w terenie leśnym. Szybkie przesyłanie danych rozbudowane opcje, uzytkuje tą aplikacje około 1 miesiąca i jak na razie jest najlepszą aplikacją.
OrzelPiotr Napisano 13 Września 2013 Autor Napisano 13 Września 2013 Ok, dzięki - tego jeszcze nie próbowałem, dalsze propozycje mile widziane :]
Piehursson Napisano 13 Września 2013 Napisano 13 Września 2013 Ale z tą wysokością to chodzi Ci o sumy przewyższeń? Jeśli tak to najdokładniejszym serwisem (bo z ich apki na nadroida nie korzystałem) pod tym względem jest Strava.
parmenides Napisano 13 Września 2013 Napisano 13 Września 2013 Garmin Fit - eksportujesz do Garmin Connect i tam można wprowadzić korekty wysokości.
lazyjones Napisano 13 Września 2013 Napisano 13 Września 2013 Locus ustali wysokość korygując wskazanie GPS za pomocą czujnika ciśnienia jeśli go masz w telefonie lub ew. za pomocą wartości z modelu geoidy. Navime zrobi to samo po zuploadowaniu tracka na serwer. ~wytapatokowane z trzetapaciej gatapalaktyki włatapasnymi patapalcyma~
Mod Team Pixon Napisano 13 Września 2013 Mod Team Napisano 13 Września 2013 [GPS] Aplikacje rowerowe na androida, symbiana i inne
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.