Skocz do zawartości

[WPKiW Chorzów] wspólne rowerowanie, ustawki, treningi, rekordy.

Stujumper

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

10:50 to ja robię obecnie na młynku i to bez jakiejkolwiek zadyszki :P żaden wyczyn i tez hamuje kilka razy ;)

Zmierz sobie czasy na podjazdach one są bardziej miarodajne o formę i nie ma obaw o stłuczkę ;)

Napisano

No Adamie ładnie trzymałes koło szkoda, ze tak krótko :P ale nie dziwie Ci sie wcale, bo mi licznik po 60km pokazywał średnia 31,8km/h, mało kto takie tempo wytrzywywal ;)

Mało kto wytrzymywał ? pod koniec to juz chyba wszyscy odpadli ? ;p

Napisano

z odbiornika Garmina możesz wyeksportować GPX na strone

A to muszę ślad wyzerować jakby przed pętlą i potem zatrzymać?

Czy Strava sama sobie dobierze odpowiedni fragment z mojego całego śladu?

Napisano

Dystanse sprinterskie to nie moja bajka, dziś tylko tak dla ciekawości sobie czas zmierzyłem :) Jutro biore gpsa i szosę bo dziś na przełajce śmigałem, zobaczymy jaki czas sie uda wykręcić.
W sobotę będę atakował 600km w 24h ale nie po parku hehehe :D

Napisano

@Pavellos

Zawsze po jakimś czasie wkońcu wszyscy odpadają :) nie ma bata! Dzisiaj to było nawet lajtowo, bo nie chce mi sie ostatnimi czasy za specjalnie spinac pod ta górkę...bo można by duzo szybciej i wtedy praktycznie na pierwszym podjeździe nie mam nikogo na kole ;)

Napisano

jak Hookie pisze: sama sobie wyliczy segmenty, wrzucasz całego gpx-a i tyle, możesz dodatkowo wyciąć okolice domu lub w stravie ustawić strefę prywatną

Napisano

Jutro biore gpsa i szosę bo dziś na przełajce śmigałem, zobaczymy jaki czas sie uda wykręcić.

Dawaj pokaż na co Cię stać ;)

Jak zejdziesz poniżej 10:30 na tej Twojej Kodze to będzie naprawdę dobry wynik! :)

Napisano

Maksym, jaki model Forerunna? A co sądzicie o Garmin Edge licznikach?

Stu ty już nie podpuszczaj ludzi, sam załaduj strave na ten twój radiotelefon i pobij Sandrę.

Napisano

Akutar co do Ciebie, to wiesz, że znam twoje możliwości i ułąńską fantazję i na pewno wygrasz, ale czas postawić na swoim.

Mysle, że dobrze by było by Stujumper pojawił się na Stravie i pokazał do kogo park należy.

Napisano

Tylko jeśli to kobieta to co robi wśród facetów, chyba że to conchita jest  :yucky:

Albo Stu se jaja robi

Jak na razie tylko ponoć ją Spyker widział, ale wy wiecie że strava jak i endo trasę da się wyedytować tak by pasowało

Napisano

Maksym, jaki model Forerunna? A co sądzicie o Garmin Edge licznikach?

Korzystam z Forerunnera 310XT triathlonowego. 20 godzin na baterii śmiało pociągnie. :) Zdecydowanie polecam. Jeśli na rower to Edge 800/810 - z mapami od razu - testowałem 810tke i jest świetna. Różnice między 800 a 810 są jednak marginalne :) Niektórzy korzystają z Edge'a 500/510, ale to już bym wolał bardziej praktyczny zegarek. 

Napisano

@Hookie

Jak tam Ci idzie bicie KOMow w parku? Niedawno pisałeś, ze co z tej Sandry za GWIAZDA jak nie ma żadnego koma na Stravie...ja sie doliczylem chyba 11 komow u Niej z czego 10 w parku! Naprawdę jest Gwiazda sezonu!!! Tu chyba nawet Stu wymięka :(

Napisano

@Hookie

Jak tam Ci idzie bicie KOMow w parku? Niedawno pisałeś, ze co z tej Sandry za GWIAZDA jak nie ma żadnego koma na Stravie...ja sie doliczylem chyba 11 komow u Niej z czego 10 w parku! Naprawdę jest Gwiazda sezonu!!! Tu chyba nawet Stu wymięka :(

Nie próbowałem w końcu. :< Ciągle czymś ostatnio zajęty jestem. :(

Panowie, ale przecież mecze MŚ są, jaka 19?!... xD

Napisano

Uciekłem szybko, bo noga nie podawała i nie chciałem się kompromitować. :P Masakra, rower do regulacji - przerzutki co 3 przeskakują... albo wcale. xD Już w ogóle mnie zniechęciła na podjeździe wzdłuż WPKiW jakaś księżniczka jadąca całą szerokością... naprawdę się we mnie zagotowało, ale tylko poprzeklinałem pod nosem i odpuściłem te podejście. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...