Skocz do zawartości

[WPKiW Chorzów] wspólne rowerowanie, ustawki, treningi, rekordy.

Stujumper

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

yarsky, uprasza się o trzymanie tematu wątku -  "

[WPKiW Chorzów] wspólne rowerowanie, ustawki, treningi, rekordy." a nie "wylewanie gorzkich żali" !!
Napisano

Ja zawsze jeżdżę 20 km/h. Przynajmniej tak mi się wydaje. Rower nie ma przecież homologowanego urządzenia do pomiaru prędkości, więc skąd mam wiedzieć?

Napisano

Jeśli Ty się nie stosujesz do przepisów to nie oczekuj tego od innych.

EOT.

Nie spamuj wątku takim bezsensownym uwagami, najlepiej jeszcze rób zdjęcia tym co przekraczają prędkość wedle ciebie i kabluj ich!

yarsky, uprasza się o trzymanie tematu wątku -  "

[WPKiW Chorzów] wspólne rowerowanie, ustawki, treningi, rekordy." a nie "wylewanie gorzkich żali" !!

Dokładnie, a po drugie nie ma obowiązku posiadania przyrządu do pomiaru prędkości w rowerze, w końcu to nie samochód gdzie taki obowiązek jest

Napisano

Dobra, to może będzie głupie pytanie, ale co to jest IC? Ciągle pojawia się tu ten skrót, a ja nie mam pojęcia co to jest ;_;

Napisano

Chyba, że się jednak zdecyduje na Psary w prędkości tlenowej z rana, bo gdzieś idzie później i nie chce się zmęczyć.

Napisano

Pewnie do roboty na fuche...pracoholik jeden ino by robił i robił! Podobno stawia chałupe na Mazurach i potrzebuje na wykończenie plus jakiś jacht co by pożeglowac trochę na wakacjach ;)

Napisano

Jest okazja to się pracuje.

Jutro raczej odpadam, bo rano będę miał gości, a wieczorem do pracy idę.

W piątek/sobote mogę się wybrać na trasę 100+.

Gratuluje Mgr, Hook :thumbsup:

No ładne IC było. Ładnie ze strony Mateusza, że zaczekał na mnie i przejechaliśmy razem. I co się okazało nie bylismy ostatni. :sorcerer:

Ale wpadłem w dziurę i teraz ta przednia opona lata jak głupia na wszytskie strony.

Muszę podskoczyć do Dominika do sklepu ale zapomniałem gdzie to jest, to mi wycentrują koła.

Padło 89km średnia 27,5

Napisano

A wczoraj mi pykło 175 z Rabki do Kato przez Wieliczkę. :)

Tymczasem na stravie ciekawe rzeczy postuje nasza parkowa "koleżanka". Jej zdjęcie jest fejkowe - to nie ona, ogólnie wydaje mi się, ze to jest troll konto jakieś.  Albo założył je ktoś z forum i robi sobie jaja oszukując, ale serio kręci takie wyniki. Wrzutki fragmentów trasy są dziwne, a narzekanie na gps w iPhonie i jego dokładność dziwne - ajfony mają jedne z najdokładniejszych odbiorników. Dopóki nie zobaczę tych wyników kręconych na żywo, nie uwierzę. Tak czy siak, jest motywacja żeby tam jeździć i ścigać się na podjazdach.

Napisano

...a narzekanie na gps w iPhonie i jego dokładność dziwne - ajfony mają jedne z najdokładniejszych odbiorników.

Oj kolego mylisz sie nie maja, poza tym wszystko zalezy tez od samej sily sygnalu :-)

Napisano

No nie wiem, iPhone'y które testowałem miały lepszą dokładność niż niejeden Garmin. ;) Mówię o iPhone'ach od czwórki wzwyż.

No i pewnie, że zależy od siły sygnału, ale nieraz biegałem tam i jeździłem, z różnymi telefonami i takich cudów nie było. No, może czasami przy pogodzie typu "ulewa tysiąclecia". ;) 

Napisano

jak każdy się chwali to i Ja 267.52 km tempo 25.93km/h. Fajny ten zamek w Mosznej mają  :teehee:

jaki czas zajela Ci ta trasa? :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...