biker90 Napisano 7 Września 2013 Napisano 7 Września 2013 2i regulaminu, treść usunięta przez moderatora. Sądzę, że i druga jest poza zasięgiem, co szosa to szosa, Potem się ścig zaczyna
Stujumper Napisano 7 Września 2013 Autor Napisano 7 Września 2013 2i regulaminu, treść usunięta przez moderatora. Kolega amadeo przyjeżdża w 2 grupie na "kobyle"
biker90 Napisano 7 Września 2013 Napisano 7 Września 2013 Stu z tego co pamiętam to grupa mtb na końcu zawsze jedzie, powtórzę co szosa to szosa
Stujumper Napisano 7 Września 2013 Autor Napisano 7 Września 2013 Tak, ale Ci mocniejsi Mtb jada w połowie stawki, a nawet przez 20km w czołówce. Moze niech uczestnik kilku taki spotkań Amadeo powie cos na ten temat, ile ma straty do czołówki i w ktorej grupie najlepszym razem przyjechał.
biker90 Napisano 7 Września 2013 Napisano 7 Września 2013 Tak, ale Ci mocniejsi Mtb jada w połowie stawki, a nawet przez 20km w czołówce. Moze niech uczestnik kilku taki spotkań Amadeo powie cos na ten temat, ile ma straty do czołówki i w ktorej grupie najlepszym razem przyjechał. Tyle, że na początku wszyscy razem się trzymamy dopiero gdzieś po połowie dystansu ścig się zaczyna i różnicę robić
Stujumper Napisano 7 Września 2013 Autor Napisano 7 Września 2013 Pomijam ten moment jak dziewczyny prowadzą, bo ja szybciej jadę ze spożywczaka z 8kg jabłek na plecach!
A2i Napisano 7 Września 2013 Napisano 7 Września 2013 pewnie pomyślą: co za palant, jeździ na takim kole, a na bilety mu żal... no właśnie, że nie tylko bogaci oszczedzają na drobnostkach dzięki uniknięciu drobnych wydatków pozwalają sobie na niebylejaki rower
Megan23 Napisano 7 Września 2013 Napisano 7 Września 2013 Średnia prędkość na IC w pierwszej grupie zawsze w granicach 40km/h mi wychodzi na odcinku od startu ostrego do ostatniego finiszu w Katowicach na Kostuchnie (nie na PG3 tylko tam dalej, na płaskim). Ale trzeba wziąć pod uwagę, że wliczony jest przejazd przez Mikołów, postój na światłach, zwolnienia w Tychach Wilkowyjach ze względu na auta z naprzeciwka . W 1 grupie na MTB bez szans- nie masz przełożeń, żeby dokręcać na zjazdach, za pomnikiem się nie utrzymasz, no chyba, że masz szczęście i nie będzie gazu albo dospawiesz na górce. Ale druga grupa bez problemów jak masz nogę
Stujumper Napisano 7 Września 2013 Autor Napisano 7 Września 2013 W 1 grupie na MTB bez szans- nie masz przełożeń, żeby dokręcać na zjazdach, za pomnikiem się nie utrzymasz, no chyba, że masz szczęście i nie będzie gazu albo dospawiesz na górce. Ale druga grupa bez problemów jak masz nogę Otóż to, pierwsza gr nawet mi przez myśl nie przeszła, ale dwójeczka jak najbardziej i nie, ze se to wymyśliłem tylko kilka juz osób, ktore ścigaly sie ze mna w parku i były tez na IC, maja porównanie i tak mi zasugerowali Wiecej juz nic nie moge powiedziec w temacie IC dopóki sam nie przejade i zobaczę jak mi wyjdzie
biker90 Napisano 7 Września 2013 Napisano 7 Września 2013 Jedziesz w środę?? Bo może się zjawię jak zaś coś nie wyskoczy
Stujumper Napisano 7 Września 2013 Autor Napisano 7 Września 2013 No chce wkoncu pojechać, tylko wiecznie cos mi nie pasi A teraz jak patrzę na prognozę to wtorek, środa deszcze!
spyker34 Napisano 7 Września 2013 Napisano 7 Września 2013 Jutro otwierają stację ELKI imienia Człowieka Legendy-Stujumpera . Będzie się ciężko jeździć
Amadeoooo Napisano 8 Września 2013 Napisano 8 Września 2013 Pech nie odpuszcza, złapałem jakies paskudne przeziebienie, dziś musze odpuścić, a co do jutra to jeszcze nie wiem ale czarno to widze
erzurum Napisano 9 Września 2013 Napisano 9 Września 2013 ktoś dziś śmiga? chyba trzeba będzie przełożyć trening i bicie rekordów..prognoza mało optymistyczna. http://www.meteo.pl/um/php/meteorogram_list.php?ntype=0u&fdate=2013090906&row=461&col=215&lang=pl&cname=Katowice
biker90 Napisano 9 Września 2013 Napisano 9 Września 2013 ja odpadam, pogoda nie nastraja na jazdę, a nawet wyjście z pracy/domu
Stujumper Napisano 9 Września 2013 Autor Napisano 9 Września 2013 Wlasnie miałem pisac, ze trzeba bedzie przełożyć spotkanko bo ja w deszczu nie jeżdżę, zeby rower mi sie nie rozpuscił Najgorsze jest to, ze tak przez calutki tydzień ma byc! Po takiej przerwie to nawet z Toba erzurum na Twoim fulu nie bede miał sie nawet co równać...
erzurum Napisano 9 Września 2013 Napisano 9 Września 2013 tym bardziej, że ja jeżdżę hehehe, właśnie wróciłem z pracy do domu i dlatego tak nieśmiało chciałem przełożyć trening, bo ta droga w deszczu nie należała do przyjemnych.
Stujumper Napisano 9 Września 2013 Autor Napisano 9 Września 2013 No to jestem pozamiatany od dzis tylko po schodach wchodzę zamiast windą... Moze chociaż te 12min zrobię przez to na pętli ?
erzurum Napisano 9 Września 2013 Napisano 9 Września 2013 te 12 minut to oczywiście bez roweru a na poważnie, to Stu...ostatnio mojego kumpla na szosie przegoniłeś hehhe
Stujumper Napisano 9 Września 2013 Autor Napisano 9 Września 2013 Ja sie nie chce chwalić, ale z tego co pamietam to w tym sezonie tylko dwóch gości mnie na szosie odstawilo i jeden na góralu!
spyker34 Napisano 9 Września 2013 Napisano 9 Września 2013 Przyjemnie się jeździ w deszczu . Dzwięk mokrego asfaltu uspokaja . Zrobiłem 4 kółka by ''nie zastygnąć'' ;p. efekt zadowalający ;d
biker90 Napisano 9 Września 2013 Napisano 9 Września 2013 No to jestem pozamiatany od dzis tylko po schodach wchodzę zamiast windą... Moze chociaż te 12min zrobię przez to na pętli ? Rower na plecy i trening wojskowy będzie, a najlepiej to jeszcze druhtem na górę zamiast tej windy Tylko pytanie na którym piętrze mieszkasz?
Stujumper Napisano 9 Września 2013 Autor Napisano 9 Września 2013 Chyba włącze se Euro, zeby popatrzeć jak jeżdżą i potrenuje z nimi na sucho Na parterze
biker90 Napisano 9 Września 2013 Napisano 9 Września 2013 no to jak parter to nici z treningu Szukaj schodów. Na góralu cię gość odstawił ciekawe który? Tylko nie mów, że jeszcze lżejsze koło miał
Stujumper Napisano 9 Września 2013 Autor Napisano 9 Września 2013 ...ale seksowna sąsiadka mieszka na 10tym! Byl taki jeden, mocny w cholerę, a ja miałem wtedy słabszy dzień co nie zmienia faktu, ze dał mi w kość i odjechał (chyba po 5-6 kółku) tak jak ja zwykle kończę zabawę...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.