Skocz do zawartości

[WPKiW Chorzów] wspólne rowerowanie, ustawki, treningi, rekordy.

Stujumper

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja jadę o 10 spod wieży tour de Rogoźnik, to jest 44km, jakbyś Maciej zmienił plany i chciał jechać ze mną to daj tu znać.

Tempo raczej poniżej 30km/h, bo dzisiejszy Zendek w tempie 31,5 zmęczył mnie potwornie :)

Napisano

Setka dla kurażu, to by Ci się STU przydała pod sklepem na Chruszczobrodzie ;)

No ale machnołes 143 więc zadanie wykonane, No i pierwsza ustawka Grodziecka za Tobą ;)

Debiut na Grodźcu i odrazu z incydentem autobusowym ;)

Napisano

Chętnie bym z wami pojechał chłopaki ale sprężna w przerzutce mi wyskakuje i nie chcę się z tym na dłuższą jazdę pakować. :/ ja jutro też tak o 10 będę jechał pojeździć to podjadę z wami 5-tkę zbić i pojadę się pokręcić po okolicy   :D

Napisano

Ja jutro niestety mam ograniczony czas i wyjadę o 10 na 2h, pętla gdzieś na Górę Siewierską.

A tymczasem w parku ostatnie dni pięknej jesieni :)

75644986495206647901.jpg

• 2 tygodnie później...
Napisano

trzy dni z rzędu w parku, dziś wreszcie sucho i z towarzystwem, pojeździliśmy ze Stu ze średnią 27,

forma co prawda nie taka jak latem ale pomimo 5 stopni było całkiem przyjemnie :)

23497728839144339612.jpg

Napisano

Tak bardzo przyjemnie się dzisiaj śmigało, u mnie w sumie 10kółek pękło. Świetne warunki na tlenik...a przy okazji nawet zając sie trafił pod jednego bażanta :D

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...