Stujumper Napisano 1 Marca 2014 Autor Napisano 1 Marca 2014 Potwierdzam u mnie licznik pokazywał 28,12km/h Powoli sie rozkrecamy szkoda tylko, ze w weekendy w parku naprawde jest ciezko sie poruszać w tym tłumie...nie ma to jak w ciagu tygodnia, wtedy jest Hi lajf, ale zajaczkow znacznie mniej do gonienia Dlatego w tygodniu robie teraz Tlen ha ha ha
AdamJedzie Napisano 1 Marca 2014 Napisano 1 Marca 2014 Jeśli chodzi o ludzi nie było tak źle raz tylko musiałem skida zrobić dziś ale sytuacja była przewidywalna. Gościu nawet sie nie przewrócił. A propos skidów to dziś widzielismy trzy osoby na ostrym kole w parku, ale niestety jechały pod prąd.
Stujumper Napisano 1 Marca 2014 Autor Napisano 1 Marca 2014 Ostre jak ostre przeciez to nic wielkiego oni słabo jezdza-nie raz sie juz o tym przekonałem, a pod górkę to piszcza jak moje v-ki w deszczu Ja jak nie widze gościa w spd i stroju Szurkowskiego, a najlepiej na dobrej carbonowej szosie to nie łapie nawet za kierownice bo po co? Przeciez tlenic to se moge samemu przy dobrej muzyczce ze sluchawy
Stujumper Napisano 1 Marca 2014 Autor Napisano 1 Marca 2014 A ja mam rower w rozbiórce i musze męczyć sie na przyciezkawej zimowce
AdamJedzie Napisano 1 Marca 2014 Napisano 1 Marca 2014 Przycięzkiej . Na tej zimówce wpadsz na Bażąnta z prędkością 36km/h bez względu czy to jest pierwsze kółko czy piętnaste po parku.
Stujumper Napisano 1 Marca 2014 Autor Napisano 1 Marca 2014 Poczekaj, az dosiąde Speca...mam zamiar pobić swój rekord:) 45km/h musi paść w tym sezonie!
AdamJedzie Napisano 1 Marca 2014 Napisano 1 Marca 2014 No myślę, że jak byś jechał w moim cieniu te 40km/h i wyskoczył to powinieneś się rozpędzić. Robiliśmy tak kilka ładnych lat temu tak z Adamem.
Stujumper Napisano 1 Marca 2014 Autor Napisano 1 Marca 2014 Hmmmm...Przy 40km/h to pod Bazantem chyba tylko dwa razy lecialem w cieniu i to zawodników na szosie
AdamJedzie Napisano 1 Marca 2014 Napisano 1 Marca 2014 No zobaczy się, jestem jutro o 13 pewnie zacznę wcześniej. Pozdrawiam,
katowiczanin Napisano 2 Marca 2014 Napisano 2 Marca 2014 Ktoś chętny na spokojną przejażdżkę po parku dzisiaj, tak mniej więcej od godziny 12.00 / 13.00 ?
katowiczanin Napisano 2 Marca 2014 Napisano 2 Marca 2014 Elka jest nudna , a jazda naprawdę w tempie spacerowym
Stujumper Napisano 2 Marca 2014 Autor Napisano 2 Marca 2014 Katowiczanin, chłopie, na spokojna przejażdżke to na Dolinę Górnika, Żabie Doły albo tym podobne sie jedzie! A do parku to albo na lody z rodzina albo na ściganko!
katowiczanin Napisano 2 Marca 2014 Napisano 2 Marca 2014 ściganko między ludźmi, trzeba mieć niezłe kuku...
Stujumper Napisano 2 Marca 2014 Autor Napisano 2 Marca 2014 Adam, ale nam dał popalic ten na Giancie dzisiaj co?
AdamJedzie Napisano 2 Marca 2014 Napisano 2 Marca 2014 Raczej ty mu dałeś popalić. Ja tylko widziałem jak zaczeliście znikac na wzgórzu Bażanta. Ale to był zawodnik na 1 okrążenie i było to jego pierwsze a nasze dziesąte albo dalej. No ale sam wiesz bo go ćwiczysz na tygodniu. @Katowiczanin - my nie jeździmy aż tak szybko by było niebezpiecznie, o ten na Giancie na prostej cisnoł za szybko, popisy i tyle, a na podjeździe podziwiał plecy Stu. Ot cała prawda. Całe ściganie odbywa sie na podjeździe gdzie nie ma niebezpieczeństw typu małe dzieci na roweruch i psy na zbyt długiej smyczy. Na prostej i zjazdach to się odpoczywa i podziwia uroki wiosny czyli dziewczyny Co tam żeśmy dziś ujechali. 103 km padło. tempo 27.5km/h. Weekend łącznie zatem 204km tempo 27.8km/h.
spyker34 Napisano 2 Marca 2014 Napisano 2 Marca 2014 Witam:D. TO ładnie żeś Cię pogonili ;d Pętla już powinna nosić nazwę Aleja Stujumpera
woodu16 Napisano 2 Marca 2014 Napisano 2 Marca 2014 A jak tam serwis sztucca , ktos z imbusami sie znalazl ??
Stujumper Napisano 2 Marca 2014 Autor Napisano 2 Marca 2014 Pewnie, kiera wyprostowana, a Adam jeszcze teraz otrzepuje bluzę z trawy
AdamJedzie Napisano 2 Marca 2014 Napisano 2 Marca 2014 Znalazł sie. Miał fajny zestaw imbusów, dzięki niemu jeździliśmy jeszcze półtrorej godziny. No dobrze, że nic się nie stało podczas tej kolizji, bo poleciałem z 7-8 metrów. Tak się kończą kolizje ze Stu, a jemu oczywiście nic.
Stujumper Napisano 2 Marca 2014 Autor Napisano 2 Marca 2014 Bo trzeba miec pancerne opony jak moje, słychać je z kilometra, a wtedy wszyscy ustępują mi drogi Co do Twojego upadku to leciales jak Stoch po zloto na Olimpiadzie, ale zapomniałeś o telemarku!
AdamJedzie Napisano 2 Marca 2014 Napisano 2 Marca 2014 Jak jedziesz z tyłu wiem kiedy przyśpieszasz bo wydaja inny dźwiek, Fakt opony masz fajne. Zauważ, że podczas naszej kolizji ja wyleciałem przez kierownice zaczepiając sie o twoją oponę końcówką widelca Nastepnie zaplątałem noge o bidony i w locie pociągnołem za sobą rower. To był najdziwniejszy lot jaki zadażyło mi się wykonac przez te wszytskie lata na parku.
Stujumper Napisano 2 Marca 2014 Autor Napisano 2 Marca 2014 W sezonie zawsze krzycze; uwaga bede atakować! Wiesz, wole uprzedzić klienta, wtedy on sie spina (pampers pełny) bo wie, ze bedzie ciezko!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.