Skocz do zawartości

[Tychy] Kolarstwo Szosowe w Tychach

00dexter

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...
Napisano

Witam 

Widzę że troszkę zamarało życie w temacie. Po części przeze mnie bo rozpocząłem studia i nie za bardzo jest czas na jazdę na rowerze, lecz wracam i mam propozycję wyjazdu do Międzybrodzia Bialskiego na Górę Żar. Była by to trzecia edycja wyjazdu więc robi się z tego całkiem sympatyczna tradycja. Mam nadzieję że stali bywalcy z Rudy Śląskiej się zjawią i wspomogą. Proponuje wyjazd w weekend może 13 lipca co o tym myślicie ?

PozdRower

• 3 tygodnie później...
Napisano

Witam

Od tygodnia mam szosę. Jeżdże w okolice Tychów, Mikołowa. Jak na razie w pojedynkę ale chętnie bym pokęcił w grupie. na razie przystosowuję się do mojej szosówki. Jak ktoś ma ochotę pokręcić to piszcie.

• 2 tygodnie później...
Napisano

@Przemek daj znać na PW ja z okolic Mikołowa/Orzesza - początki szosy a właściwie trekinga przerobionego na szosę ;)

I jakie tempo ? Można by wspólnie pojeździć bo samemu nudno

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Kręci ktoś jutro rano ?

Jeżeli ktoś chce pojeździć w grupie zapraszam w niedziele o 9:00 pod tyską piramidę.

Ewentualnie piszcie; zawsze można się zgadać na inną godzinę. 

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Napisano

Hej 

Ja zaczynam dopiero od marca bo jestem świeżo po grypie nie chce innego syfu załapać:P Masz jakąś stałą ekipę, może kiedyś sie zgadamy na jakiś trening Pozdro 

Napisano

Ja planuję pokręcić nieco przez weekend o ile pogoda dopisze. W godzinach przedpołudniowych 10:00/11:00, ok 60km wytrzymałości w umiarkowanym tempie. 

Przy dobrej pogodzie spod piramidy w soboty i niedziele startują goście z Fenixa.

Napisano

Ja jestem z Bojszów :D

Można na Katowice, Mikołów, Lędziny, Mysłowice, Oświęcim i tam kombinować, jest trochę tego, a jak wiadomo w więcej osób śmiga się raźniej. 

• 1 miesiąc temu...
Napisano

25.03.2016 Piątek jakoś o 11 pewno wyjadę i jadę do Goczałkowic- może Wisła ,

Ktoś chętny,bo samemu to lipa.

MTB.

Takie początkowe jazdki więc nie za szybko ; ) / tempo się ustosunkuje .

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...