Aciel Napisano 26 Sierpnia 2013 Napisano 26 Sierpnia 2013 Witam,dzisiaj zaliczyłem niestety dziewiczy upadek moim Viperem. Niestety prócz konieczności wycentrowania tylniego koła, rozdarte zostało również siodełko. Uszczerbek jak widać poniżej jest chyba zbyt duży aby podjąc się jego naprawy. Moje obawy są słuszne? http://s6.ifotos.pl/img/2013-08-2_nwrnrqh.jpgJeśli nie da się tego jakoś estetycznie naprawić, czy macie jakieś godne polecenie siodełko podobnej klasy i podobnego profilu? Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc.
makog Napisano 26 Sierpnia 2013 Napisano 26 Sierpnia 2013 A nie mozna kupic na necie identycznego siodelka jak masz teraz ??
Aciel Napisano 26 Sierpnia 2013 Autor Napisano 26 Sierpnia 2013 A nie mozna kupic na necie identycznego siodelka jak masz teraz ?? To by było najlepsze rozwiązanie, jednak jest ono troszkę przy drogie.
Piehursson Napisano 26 Sierpnia 2013 Napisano 26 Sierpnia 2013 to siodełko wygląda jak Selle Royal Viper, a takie można kupić za ~35 zł zatem ja bym się nie bawił w naprawy
Aciel Napisano 26 Sierpnia 2013 Autor Napisano 26 Sierpnia 2013 to siodełko wygląda jak Selle Royal Viper, a takie można kupić za ~35 zł zatem ja bym się nie bawił w naprawy Niestety nie. Jest to siodełko Selle Royal Athletic, gdzie ceny zaczynają się od 110 zł. Jest szansa, że uda to rozprucie się jakoś naprawić?
Kamil95 Napisano 27 Sierpnia 2013 Napisano 27 Sierpnia 2013 ciężko będzie coś z tym zrobić, spróbuj poszukać materiału z którego wykonane jest pokrycie siodełka, wytnij z niego łatkę i zobacz jak to będzie wyglądać. Pianka w środku jest cała ?
Aciel Napisano 27 Sierpnia 2013 Autor Napisano 27 Sierpnia 2013 ciężko będzie coś z tym zrobić, spróbuj poszukać materiału z którego wykonane jest pokrycie siodełka, wytnij z niego łatkę i zobacz jak to będzie wyglądać. Pianka w środku jest cała ? Tak.
Kamil95 Napisano 27 Sierpnia 2013 Napisano 27 Sierpnia 2013 W takim razie nie musisz niczym uzupełniać, poszukaj jakiejś skóry syntetycznej(może ze starego siodełka i zobacz jak to będzie wyglądać.
dovectra Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 ja kleiłem łatki do dętek z lidla, taka spieniona guma, samoprzylepne trzyma 2 lata
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.