Skocz do zawartości

[Siodło] Unibike Viper GTS

Aciel

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,
dzisiaj zaliczyłem niestety dziewiczy upadek moim Viperem. Niestety prócz konieczności wycentrowania tylniego koła, rozdarte zostało również siodełko. Uszczerbek jak widać poniżej jest chyba zbyt duży aby podjąc się jego naprawy. Moje obawy są słuszne?

http://s6.ifotos.pl/img/2013-08-2_nwrnrqh.jpg

Jeśli nie da się tego jakoś estetycznie naprawić, czy macie jakieś godne polecenie siodełko podobnej klasy i podobnego profilu? Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc.

Napisano

A nie mozna kupic na necie identycznego siodelka jak masz teraz ??

To by było najlepsze rozwiązanie, jednak jest ono troszkę przy drogie.

Napisano

to siodełko wygląda jak Selle Royal Viper, a takie można kupić za ~35 zł zatem ja bym się nie bawił w naprawy

Niestety nie. Jest to siodełko Selle Royal Athletic, gdzie ceny zaczynają się od 110 zł.

Jest szansa, że uda to rozprucie się jakoś naprawić?

Napisano

ciężko będzie coś z tym zrobić, spróbuj poszukać materiału z którego wykonane jest pokrycie siodełka, wytnij z niego łatkę i zobacz jak to będzie wyglądać. Pianka w środku jest cała ?

Napisano

ciężko będzie coś z tym zrobić, spróbuj poszukać materiału z którego wykonane jest pokrycie siodełka, wytnij z niego łatkę i zobacz jak to będzie wyglądać. Pianka w środku jest cała ?

Tak.

Napisano

W takim razie nie musisz niczym uzupełniać, poszukaj jakiejś skóry syntetycznej(może ze starego siodełka i zobacz jak to będzie wyglądać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...