Skocz do zawartości

[Wycieczki] Nowa Sól i Zielona Góra

Pioe

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja jadę do Pobierowa nad ludźmi kąpiącymi pieczę sprawować... ;) 3majcie się ludkowie i miłych przejażdżek... POŁAMANIA SZPRYCH! xD

Do zobaczenia we wrześniu B)

Pozdrower!

Napisano

Ja bym proponował 10 godz..... 11.00 jest dla tych co chleją alkohol i żrą kiełbasy dziś wieczorem...... :D

Dobra niech będzie 11..... Lenie!!!!

Napisano
Ja bym proponował 10 godz..... 11.00 jest dla tych co chleją alkohol i żrą kiełbasy dziś wieczorem...... :bye2:

Dobra niech będzie 11..... Lenie!!!!

masz cos do mnie? :P

O 11 na Mc i tam zdecysujemyu gdzie uderzymy, Lord wpadniesz po mnie? gdzies o 10:45?

Mam z gazety lubuskiej wszystko o łagowie to mozemy pozwiedzac jak z przewodnikem :P

Do jutra chopy :)

Napisano

A ja sie wy######ałem w drodze powrotnej do domu po ostatniej wycieczce..... kolano mam spuchnięte, kostkę też i jeszcze uszkodzone stery... Odpadam:/

Napisano
A ja sie wy######ałem w drodze powrotnej do domu po ostatniej wycieczce.....

Mówisz o ostatniej niedzieli !??

Ja wyścig tez sobie podaruje, bo tam sie beda... scigac :) Za to planuje sie pojawic 5 sierpnia w Ochli, w koncu po to zeby trase przejechac. Pozdro

Napisano

Pozdrowienia z Korfu - zajefajnie gorzysta wyspa. Niestety 2 tygodnie bez rowery tylko z ouzo, piwem, winem, wodka, metaxa i innymi rowerowymi specjalami treningiem nie jest :D:D:D No chyba ze innym :)

Kosa nie martw sie gdyz bede w sierpniu z powrotem to zrobie wam zdjecie.

Pozdrowienia z GORACEJ Grecji!!!!

Napisano

A ja we wtorek jadę do pracy, do Kopenhagi. Będę miał okazję nieźle przytrenować, bo będę woził ludzi na rikszy rowerowej, więc we wrześniu trochę Was pozjadam :whistling:

Napisano
A ja we wtorek jadę do pracy, do Kopenhagi. Będę miał okazję nieźle przytrenować, bo będę woził ludzi na rikszy rowerowej, więc we wrześniu trochę Was pozjadam :rolleyes:

nie pozjadasz :P

pozdrawiam

Napisano
Wy spedzicie dzien na rowerach ja w objeciach ukochanej. I tak i tak jest dobrze :P

Ty sie tak nie chwal :D

Ja jutro (w koncu) jadę karnąć się po trasie :P

Napisano

Kurde zaczynam miec dosyc rowerow codzienne wyscigi na 50-70km rowerem wazacym ok 80kg z 2 czasem 3 osobami to poprostu masakra zaczyna wszystko doskwierac od miesni, kolan, az po tylek odpazony prawie do krwi. Mimo to musz przyznac ze jest fajnie, codzienny trening po 12-18godzin to cos co ygryski lubia najbardziej

• 4 tygodnie później...
Napisano

Chłopaki czy wy jeszcze jeździcie/żyjecie ?????

Widzę tylko nowy wizerunek kosy - fuzzy miś.

Proszę o odzew

Pozdrawiam

Napisano
Chłopaki czy wy jeszcze jeździcie/żyjecie ?????

Widzę tylko nowy wizerunek kosy - fuzzy miś.

Proszę o odzew

Pozdrawiam

Daje odzew.

Ja jezdze w miare regularnie. Dzisiaj na meczu wylapalem kontuzje kolana i ledwo zginam ale.. rozreuszam dziada i mam nadzieje ze na dwukolowca wsiade szybko. A tak to kilka razyw tygodniu po 15 km min robie zeby sie nie rozleniwic :(

Ja na rower zawsze zwarty i gotowy. Jak ktos chce posmigac to dawac info

A misiu w porzadku jest <_<

Napisano

Gratuluję, ja niestety nie startowałem. W niedzielę pierwszy raz wsiadłem na górala i czułem się jakbym jeździł traktorem, dlatego bałem się jechać od razu na wyścig. Cóż muszę przyznać, że szosówka mi się spodobała

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...