Skocz do zawartości

[Wycieczki] Nowa Sól i Zielona Góra

Pioe

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...
Napisano

ano wlasnie. wrzuccie jeszcze raz zdjecia bo chce pokazac komus kolo jakie wyrzezbil Pioe :D

apropos.. Pioe jak sie czujesz? juz lepiej? pozdro

Napisano

Jakieś trzy miesiące postów zjadło. Obwiniam za to komputery :twisted:

Pozdrowienia

PS

Jak tam Pioe - żyjesz?????

Napisano

Proszę:

http://pioe.fotosik.pl/albumy/161460.html

A ja żyję. Bynajmniej skóra długo będzie odrastała :wink: Najgorsze są plecy - tam tego nie czułem, ale "okazało się", że najbardziej "oberwały" (kolano i ramię to pikuś). Na rower szybko nie wsiądę (mam na razie psychiczną awersję).

Bilans: prawy nadgarstek, kostka przy stopie, kolano, biodro, łokieć, ramię i plecy :rolleyes:

Dobrze, że miałem kask, bo do tego doszłaby jeszcze głowa ;)

Roweru na razie nie oglądałem...

Szkoda, że wyparowały posty ;)

Napisano

Pioe znowu się wyłożyłeś.. Szkoda, że tego nie widziałem :030:

Zrobiliśmy ognisko, później jakąś godzinę pośmigałem z tomkiem (wjechał czwarty- lf dragstar+ duro triple :) ) i powrót do głogowa. A że był jeszcze czas to na górków wyszaleć sie na torze motocrossowym :030:

www.mybike.jpg.pl

Ten na Birii, który się o coś pytał to szefu sigmy sport z Głogowa :wink:

Może zauważyłeś, że nie miałem przedniej przerzutki i tylnego hampla :030: nie starczyło pieniędzy po złożeniu sprzęta.

Za to kask i okulary na miejscu :)

Daj znać kiedy będziecie się szykować na następny wyjazd :)

Napisano

jeśli tylko robota mi pozwoli to oczywiście ja ;) Dziś na rowerku załatwiłem wszystkie miejskie sprawy. Niestety lapik mi sie partoli i nie zawsze mam dostęp do neta.....

Napisano

Ja w tygodniu zajrzę do roweru i zobaczę, co w nim działa. Muszę zajść do garażu po nowe przednie koło. Jak wymienię i wszystko będzie ok, to moglibyśmy zrobić ustawkę w niedzielę.

Jak będzie ze mną, napiszę za parę dni.

Napisano

W niedzielę jadę na wyścig także na mnie nie liczcie, teraz jeżdżę cały czas żeby się trochę przygotować

Napisano

Właśnie btw wyścigu. Czy ktoś oprócz Ducha będzie startował ?

Ja odpadam ale rekonesans w sobotę jak będzię już trasa znana to z chęcią bym zrobił

no i w niedzielę jak już wcześniej zaznaczyłem mogę "robić za bufet" dla ekipy ;)

Pozdrawiam

Napisano

Ja tez trochę pykam do wyścigu. Mam nadzieje, że tym razem uda mi sie wystartować.

Sebek nie gadaj głupot, tylko tez startuj. Tu nie chodzi o zajęcie pierwszego miejsca, tylko żeby sie przejechać. Czy oprócz ducha i prawdopodobnie mnie ktoś jeszcze będzie startował od nas??

Ps i czy ktoś wie ile wpisowego jest i gdzie szukać wiadomości o tym??

Napisano

Siemka all. No to widzę że jest nas już trzech na wyścig:D

Brawo Sebher, świetnie ze sie zdecydowałeś.

Dziś będę już na rowerku krążył wokół ochli od 15, wiec jeśli ktoś będzie w tamtych okolicach, albo ogólnie na wzgórzach to walić na koma. Wszyscy zainteresowani go maja :)

Napisano

Hejka! :)

No będzie nas 4 (słownie: czterech) :wink:

Dzisiaj złożyłem rower i byłem go przetestować. Wszystko działa, tylko nie wiem jak z kondycją. Ja się dzisiaj wybiorę do ZG, więc jak coś to zadzwonię do Lorda. Będę ok. 15:00 przed Amfiteatrem.

Pozdrower i do zobaczyska!

Napisano

Ja namówiłem jeszcze kuzynka, który namówił jeszcze swego ojca. Więc moja rodzinka startuje w komplecie. Więc na 17 jest planowanych 6osób

Napisano

Info dla Pioe i nie tylko.

Podjadę autem tak więc będziecie mogli jakieś zbędne rzeczy schować w aucie.

Pozdrowienia

Napisano

Dzięki Sebher, właśnie miałem pisać do Ciebie sms-a :D

To już sprawa plecaka załatwiona. Do zobaczenia na starcie.

UYmm... nie wiem czy wogóle jutro ukończę wyścig. Po dzisiejszej jeździe muszę przyznać, że jestem padnięty. Ale co tam... :) będzie zabawnie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...