chrissbe Napisano 26 Sierpnia 2006 Napisano 26 Sierpnia 2006 sh*t. Mam włączone "Włącz powiadomienie emailem o nowych odpowiedziach" a nic nie dostałem dzisiaj nie mogę, a tak to bym sobie zwolnił sobotę. Sorki za brak odzewu. Pozdrówka
Lord Tom Napisano 30 Sierpnia 2006 Napisano 30 Sierpnia 2006 Wrociłem Zakopane juz zwiedzone. Małysza widziałem, giewoncik i kilka gorek zaliczonych, mozna jezdzic:P Dawac propozycje, bedziem sie zastanawiac i smigac
Duch Napisano 30 Sierpnia 2006 Napisano 30 Sierpnia 2006 A mnie znów nie będzie cały weekend w pracy- winochlanie mości panowie, jeśli byby ktoś zainteresowany zapraszam w niedzielę popołudniu do skansenu
Pioe Napisano 31 Sierpnia 2006 Autor Napisano 31 Sierpnia 2006 No cóż... skoro Ducha nie będzie, to pozostaje nam klasyczna niedziela Ja miałem nieprzyjemną glebę: http://www.forumrowerowe.org/index.php?s=&...ndpost&p=264952 Ale do niedzieli się zagoi (czy jakoś tak :030: ). W każdym razie mogę się wybrać gdzieś lightowo pośmigać. Więc ustawcie ludziska budziki i w niedzielę o 10:30 przy fontannach się widzimy. na razie będzie: JA, Lord Tom, (tutaj jest miejsce na Twój nick ) Pojedziemy na Dalkowskie
Lord Tom Napisano 31 Sierpnia 2006 Napisano 31 Sierpnia 2006 Napisałem ze sie bedziem zastanawiac Miałem, wypadek w pracy i w gory jechałem z kontuzja. Na rowerze smigac za ostro nie moge, bo ciezko mi zginac lewa dłon, a wiadomo co ona obsługuje Jeszcze jakis czas bedzie sprawiac mi problemy, wiec raczej spacerowa jazda i kameralne wycieczki mi pozostaja Chyba dalki bede musiał odłozyc, ale zaznaczam chyba...
Leader Fox Maxx Pro Napisano 5 Września 2006 Napisano 5 Września 2006 Witam, zgłaszam sie na jakas wycieczke :-) Ja jezdze na Wilkanów a dokładnie Wieża Wilkanowska - przyjemna trasa :-) nooOo...to kiedy jakis wypad ?? Pozdrawiam
Pioe Napisano 5 Września 2006 Autor Napisano 5 Września 2006 Hej! Ja mogę "wpaść" w niedzielę do Zielonej Góry :wink: Jak chcesz to możemy pojeździć po wzgórzach piastowskich.
sebher Napisano 5 Września 2006 Napisano 5 Września 2006 Witam, zgłaszam sie na jakas wycieczke :-) Ja jezdze na Wilkanów a dokładnie Wieża Wilkanowska - przyjemna trasa :-) nooOo...to kiedy jakis wypad ?? Pozdrawiam Ja katuje wzgórza piastowskie. Zgłaszam się. Podajcie czas i miejsce Pozdrawiam
Pioe Napisano 6 Września 2006 Autor Napisano 6 Września 2006 Może godz. 11:30 przed INTERMARCHE ? Na drodze do Jędrzychowa?
Lord Tom Napisano 6 Września 2006 Napisano 6 Września 2006 A moze gdzies dalej?? Pioe na bank wymysli ciekawa trase Wtedy to i ja moze bym pojechał.....
Pioe Napisano 6 Września 2006 Autor Napisano 6 Września 2006 Masz na myśli okolice Zielonej Góry? Bo tam to nie za bardzo znam teren. Jeśli chodzi o Nową Sól, to mam tutaj Bukową Górę (koło Otynia - przepiękne tereny - tam jeszcze nie byłeś, więc mógłbym Cię tam w końcu zabrać). Właściwie Bukowa Góra była by idealnym miejscem na ten wyjazd. Jeśliby Sebher i Leader Fox chcieliby przyjechać do Nowej Soli :wink:
Duch Napisano 6 Września 2006 Napisano 6 Września 2006 Agrr a ja znow w niedziele w pracy, zaczyna mnie to irytować, no ale cóż dukaty same nie przyjda;( Po za tym co do trasy na górę wilkanowską to jest trasa którą jeżdżę z dziewczyną, żeby się nie zmęczyła. Nie zaś dla prawdziwych twardzieli :lol: a tak na serio to najfajniejszy z tamtąd zjazd jest północną i zachodnią ścianą, reszta to dróżki na crossa, nie na MTB, także radzę gdzieś dalej chyba że sobota to chętnie bym wyskoczył na bika, ale gdzieś nie daleko, albo załaduję 2 kółka na 4
Lord Tom Napisano 6 Września 2006 Napisano 6 Września 2006 ja dzis na wyscigu stałem.... nic ciezkiego, ale nogi bola..... "dukaty same nie przyjda" w okolicach zielonej to ja nie wiem gdzie jechac. wczoraj brachola wyciagnałem na Stany, bo tu nuda.... połazilismy po moscie i do domu..... nie za daleko bo brachol na dragstarze i wiadomo jak to sie siedzi, ale zawsze cos... A na bukowej jeszcze nie byłem:P Wszystko zalezy czy reka mi sie zechce zginac w sobote, bo ostatnio ma humory.... Moze sobota to dobry pomysł ?? Duch tez zwiedziłby bukowa gorke
Pioe Napisano 7 Września 2006 Autor Napisano 7 Września 2006 Jak dla mnie może być sobota Tylko wcześnie dość - koło 10:30, bo na wieczór idę na imieniny babci. Może w tą sobotę pojeździmy na Bukowej, a za tydzień na tą wilkanowską. sebher i Leader Fox Maxx Pro postarajcie się dogadać z Lordem Tomem, lub Duchem i zabierzcie się z nimi :wink:
Leader Fox Maxx Pro Napisano 7 Września 2006 Napisano 7 Września 2006 WitaWidze ze troche sie organizuje :-) Mnie nie było od wczoraj bylem w poznaniu dzis wieczor wrocilem, ale czytajac forum odrobilem straty :-) To w sobote o 10:30 wyjazd na Bukowa Gore ? Mysle ze dam rade :-) wiecie co moj nr GG: 7552344 - status: niewidoczny podaje bedzie szybciej sie dogadac :-0
sebher Napisano 7 Września 2006 Napisano 7 Września 2006 Co do wypadu na bukowa gore to bardzo chetnie - sobota dobry termin ale........wiem, ze to mala kucha, takie tam danie ciala, moze smieszne ale moge do nowej soli podjechac na 4 kolach biorac dwa na dach (btw bede mial jeszcze dwa wolne miejsca na bicycle na dachu) bo bede musial sie szybko ewakuowac do zielonej na zlot motocyklowy bachusowy w drzonkowie Jak ktos jest chetny - zapraszam.
Duch Napisano 7 Września 2006 Napisano 7 Września 2006 Spoko ja tez bede jechal autem, takze jak cos tez moge ze 2-3 osoby wziac
chrissbe Napisano 7 Września 2006 Napisano 7 Września 2006 Po raz xxx termin mi nie pasuje. Życie na wysokich obrotach, duzo kasy, zajęć ale brak czasu dla bike'a. Po raz kolejny odpadam - powód poprawka z informy we Wrocku. a tak na marginesie to piastowskie to idealny teren na wyscigi XC a nie przejazdzke z dziewczyną. Jak sie jedzie predkoscia 5km/h to nie zmeczycie sie nawet podjazdem na Szrenicę
sebher Napisano 8 Września 2006 Napisano 8 Września 2006 Podajcie czas i miejsce gdzie sie spotkamy na ten wypad na bukowa gore Pozdrowienia
Pioe Napisano 8 Września 2006 Autor Napisano 8 Września 2006 Godzina 10:30 na rondzie przed Nową Solą. Na rondzie będę ja czekał. Zależy kto pierwszy przyjedzie, tego odprowadzę na parking za rondem.
Pioe Napisano 10 Września 2006 Autor Napisano 10 Września 2006 No i po wycieczce. Czekam na następną Ja się bawiłem świetnie. Szkoda, że tak mało ciekawych fotek, ale najważniejsze są nasze wspomnienia. Zaraz idę prostować hak przerzutki - wczoraj padłem jak kawka, zaraz po tym jak zjadłem obiad. U na imieninach poczułem silny ból nóg -> znak, że żyję Tutaj wstawiam kilka fotek. A całość, w niezmienionej rozdzielczości proszę sobie pobrać z linku poniżej (ok. 3,7 MB)
Lord Tom Napisano 10 Września 2006 Napisano 10 Września 2006 A ja sie tam dobrze czuje.... dzis jeszcze byłem na rowerku, walnałem 50 po okolicy i siadłem do obadu Pisac kiedy jakas wycieczka... Bedziemy sie zastanawiac
Duch Napisano 10 Września 2006 Napisano 10 Września 2006 A ja się czuję paskudnie wykończony, połączeniem wczoraj i dzisiejszych 12h na stojąco w pracy Ale na nastepna wycieczke tez jadę
sebher Napisano 10 Września 2006 Napisano 10 Września 2006 Wykończony byłem nawet troche niż bardziej :!!: :!!: :mrgreen: Dzieki za wspaniala jazde i spotkanie Jakby co to pisze sie na nastepną wyprawe. Pozdrawiam
Duch Napisano 10 Września 2006 Napisano 10 Września 2006 Hihi mam nadzieję że następnym razem będzie więcej ostrzej i wogóle jeszcze fajniej
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.