Skocz do zawartości

[opinie] Internetowe Sklepy Rowerowe

Alvaren

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kupiłem rower Avalanche 1.0 disc w sklepie internetowym www.sportzakupy.pl Maja juz najnowsza kolekcje gt i mongoose i wyprzedaz kolekcji 2005. Dokładne opisy rowerów. Bardzo miła obsługa. Polecam! :D

Napisano

Może nie jest to dokońca sklep internetowy, ale polecam harfe Harrysona z Wroclawia. Po naprawde wyczerpującej konwersacji meilowej, dostalem to co chcialem ;] Szybko sprawnie i przyjemnie a co najwarzniejsze przystępnie polecam ;] Zamówienie za 500zl wyslane DHLem.

Gość Radek-Wiesław
Napisano

Z powodu drugich zakupów u Arnika jeszcze raz polecam ten sklep. JEst sie latwo dogadac oraz poprosci o rade. Szczerze POLECAM:):D POzdro.

Napisano

Ja również polecam Arnika.

Właśnie odebrałem pierwszą paczkę - super zapakowana, dotarła bardzo szybko. Poza tym dobry kontakt ze sprzedającym przez maila lub gg, możliwość negocjacji.

Na pewno nie ostatnie moje zakupy w tym sklepie.

Gość Warchlak
Napisano

Arnik - polecam !!! szybka dostawa , miła obsługa , wszystko wporządku :) oby tak dalej !!

pozdrawiam

Gość www.stryki-byki.prv.pl
Napisano

Ja kupowałem w u Arnika. Polecam to był mój pierwszy zakup ze sklepu internetowego. Ale wszystko odbyło się tak jak się spodziewałem. Rzetelna informacja telefoniczne potweirdzenie zamówienia. Uczciwe powiedzenie kiedy przesyłka do mnie dojdzie ;].

Naprawde

Polecam www.stryki-byki.prv.pl

http://arnik.freshsite.pl/shipping.php

Napisano

:P

A ja chce polecic ( i z tego tytulu nawet sie zapisalam na forum) sklep MegaSport. Pierwszy raz to byl mostek truvativ'a: wieczorem poniedziałek zamówione i zaplacone przelewem, wtorek rano potwierdzenie, paczka dotarla w srode. Drugi raz siodło author'a środa wieczorem zamówione ale nie oplaone poniewaz nie wiedzialam jakie koszty przesylki, dzisiaj do mnie zadzwonili potwierdzic i powiedziec ze mimo wszystko i tak wysla bo juz u nich zamowilam i maja zaufanie ze im zaplace, przelalam pieniazki i czekam na paczke. :wacko:

No i jestem wlasnie w trakcie sprawdzania tego SŁAWNEGO tutaj Arnik'a.

Zamówienie przyjęte i opłacone wczoraj wieczorem.

pozdrawiam,

anulkaa

Napisano

No zajrzałem na ten MegaSport... spora oferta... ale kompletenie nieopisana, nieobfotografowana, ceny też takie sobie porównując z Arnim. chociaż wypatrzyłem jeden (chyba tańszy) produkt. Wysłałem zapytanie i zobaczymy co z tego będzie...

Napisano

ale kompletenie nieopisana, nieobfotografowana, ...

Oj, to fakt.

... ceny też takie sobie porównując z Arnim. chociaż wypatrzyłem jeden (chyba tańszy) produkt. Wysłałem zapytanie i zobaczymy co z tego będzie...

Hymm... Nie porównywałam tych sklepów pod względem różnicy cen a raczej pod względem dostępności asortymentu którego poszukiwałam. To co zamówiłam w MegaSporcie nie widziałam w ofercie Arnik'a.

Do mojego wcześniejszego postu:

Niestety tego co zamówiłam u Arnik'a, nie ma tymczasowo u Niego na stanie. :)

Jednak zaproponował mi e-mailowo (myślę że równiez próbował telefoniczne, bo 'obcy' numer dzwonił ale nie mogłam odebrać) podobne produkty, które były dostępne i droższe (Arnik pokrywał różnice) lub zwrot pieniędzy. Akurat w tym przypadku wybrałam zwrot pieniędzy, może innym razem. :) Teraz czekam na ich zwrot...

Myślę więc że tak jak poprzednicy, można śmiało ten sklep polecać innym.

pozdrawiam,

Anna Rafał

Napisano

ostatnio kupowalem w formicki-bike -> www.formicki.webd.pl

wszystko super ladnie zapakowane i dostarczone bardzo szybko, polecam!!

spokojnie mozna ten sklep dodac do listy ulubionych :D

Napisano

Dziś dostałem paczkę od Arnika. Na realizację zamówienia musiałem troche poczekać, gdyż zamawianego przeze mnie modelu butów nie było, za to w zamian dostałem droższe bez dopłaty.

Bardzo polecam.

Napisano

Ja wczoraj dostalem także paczkę z butami i pedałami, z tym że od airbike'a. Wszystko starannie zapakowane, ze sprzedawcą można się dogadać. Mi nawet dął troszkę upustu :D

Wcześniej dużo kupowałem w bike-center, to też świetny sklep. Robiłem tam zakupy chyba 4-5 razy i zawsze wszystko było ok. I jeszcze ceny niektórych towarów... :D

Oba sklepy polecam

Napisano

ArniK - jeden z najnowszych sklepów rowerowych w polskim internecie, mimo to zdecydowany LIDER

Podpisuje się pod tym obiema rękami

Ostatnio kupowałem w tym sklepie narzędzia do roweru, bezproblemowo, dobry kontakt ze sprzedawcą polecam innym, już wiem gdzie zrobie następne zakupy:)

Napisano

Właśnie zamontowałem części do Arnika.

POlecam ten sklep ze względu na najniższe ceny, jak ktoś znajdzei niższe to porszę o info, ale wątpię.

POzatym kontakt w porządku, Pan Arnold ze stoicką cierpliwością wyjaśniał mi wiele rzeczy.

Teraz szykuje się kolejny zakup także u Arnika.

POlecam!!!

Napisano

witam

Ja dzis wplacilem kaske w crazysport czas realizacji 3-5 dni podam info co i jak :)

pozdro 4 all

Napisano

I ja musze pochwalić Arnika,przy rejestrowaniu się w jego sklepie nie podałem pełnego adresu dostawy ale na szczęście zostawiłem swój nr telefonu dzięki czemu szybko zareagował i uzupełniliśmy dane.Przesyłka dotarła kolejnego dnia.Obsługa na piątkę.

Gość Gość
Napisano

Apropos Arnik - spróbowałem, kupiłem buciki i spd, chwalę sobie, polecam! (Arnik, wrócę ze znajomymi, jak obiecałem;))

Napisano

Przylaczam sie do pochwal dla ArniKa. Swietny kontakt o praktycznie kazdej porze dnia (i nocy :excl: ). Sprawna realizacja zamowien, a w przypadku malego bledu szybkie "sprostowanie" B) Duzy PLUS sie nalezy.

Gość lukasm
Napisano

A ja polecam sklep www.centrumrowerowe.pl Ceny (zwłaszcza droższych części) są konkretne, kupiłem kask (Bell Sweep R) którego nie ma nawet oficjalny dystrybutor, na dodatek w bardzo dobrej cenie (w dobrych cenach są tez kaski Giro). Najlepiej kontaktować się telefonicznie, mozna się z gościem dogadać, trochę potargować (przy większym zamówieniu).

• Mod Team
Napisano

Ja mogę polecić sklep/allegrowicza ROWEROMANIA. Kupowałem od nich ramę. Sprawa wyglądała tak, że zobaczyłem u nich na Allegro ramy Meridy, ale nie takie jak mnie interesowały. Zapytałem więc czy mają jakieś ramy Meridy do XC w rozm. 16". Zaproponowali Matts Sporta 500. Poprosiłem o fotkę tej dokładnie ramy i na drugi dzień fotka była. Ustaliliśmy wszystkie szczegóły i chyba po 2 dniach przyjechał kurier z dużym kartonem. Załatwiliśmy to poza Allegro dla zmniejszenia kosztów, ale przesyłka za pobraniem. Jedyny minus Roweromanii to kontakt przez gg - trzeba mieć cierpliwość bo chyba mają sporo roboty i odpisują powoli, nawet z kilku minutowymi przerwami.

Napisano

Moja opinia na temat sklepu Arnika nie moze byc inna niz POZYTYWNA ;) Swietny kontakt, szybka przesylka, towar zgodny z opisem, polecam w 100% ;) Kierownica siedzi juz u mnie w rowerze i wyglada super :)

Napisano

Witam! Podzielę się opiniami o 2 sklepach:

- www.formicki-bike.pl - dobry kontakt (gg/tel/mail), dobre ceny, mały rabacik (zamówienie za 500 zł). ostatecznie części które kupowałem nigdzie taniej dostać nie mogłem... Ale był też i problem. Przesyłka szybka, ale na skutek pomyłki w symbolach przyszła inna przerzutka niż chciałem. Nie było natomiast problemu z wymianą, po prostu na przerzutkę musiałem poczekać 4 dni dłużej :) ogólnie polecam ale następnym razem wszystko napiszę WIELKIMI literami :)

- www.feni.pl - to sklep tylko dla osób chcących kupić Krossa. Stroną radzę wogle się nie przejmować i odrazu pisać na gg do pani Beaty (numer gg i mail na stronie głównej). Ogólnie ceny dużo niższe niż u konkurencji, przesyłka kurierska w cenie, świetny kontakt, faktura, gwarancja. Ale również był mały problem bo nie wszystko było dokręcone jak należy (korby, pedały, mostek) i musiałem podregulować przerzutki. Ogólnie nie stanowiło to dla mnie żadnego problemu, ale informuję. W razie czego można zaprowadzić go do jakiegoś serwisu i za 20 zł zrobią co trzeba. Ale możliwe że była to kwestia tylko mojego egzemplarza, ponieważ zależało mi na czasie (rowerek był prezentem dla mojej dziewczyny) i miałem wysokie wymagania (rozmiar i kolor) i został on specjalnie przywieziony od Krossa i bezpośrednio przesłany do mnie, tak że nie mieli czasu sprawdzić czy w montowni czegoś nie przeoczyli. Możliwe, że gdyby rower normalnie stał u nich i był rozpakowany to zostałby dokładniej przygotowany... Ale to jest kwestia 20 minut albo 20 PLN więc nie ma co się przejmować, bo różnica w cenie z allegro wynosiła ponad 150 PLN :)

Napisano

- arnik.com.pl - po prostu nie ma sobie równych. Kupowałem u Arnika nie raz i na pewno nie raz jeszcze coś kupie. Póki co złożyłem z częsci od niego 2 rowerki.

- coolbikezone - też są spoko, dobry kontakt, zero problemów. Czasem trafia się u nich jakaś promocja :)

- bikesyl - kupiłem oponki k-rad i 2 dni pozniej byly u mnie zapakowane w malutkie pudełeczko :) . Też polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...