medrox Napisano 5 Sierpnia 2013 Napisano 5 Sierpnia 2013 Siema. Zamierzam kupić jakiś dobry rower do 1500zł. Potrzebuję coś crossowego, aby można było wyjechać gdzieś w dalszą wycieczkę rowerową, pośmigać po lasach czy wioskach. Coś w takim stylu Najlepiej żeby był to nowy rower. Jutro wyjeżdżam do niemiec to może tam coś znajdę. Może i być rower za 1000zł aby był dobry i się nie rozsypał.To teraz może jakieś moje wymagania. Podobają mi się szerokie opony, dobrze by było, żeby rower miał przynajmniej resory z przodu, przerzutki 3 x 8 czy jak to się piszę. Hamulce tarczowe, błotniki w zestawie, żeby był (rower) w miarę lekki i posiadał wygodne siedzenie.No to chyba na tyle
kaeres Napisano 6 Sierpnia 2013 Napisano 6 Sierpnia 2013 W stylu znaczy firma, model, tej samej jakości, koloru ? Ten rower kosztuje pewnie z 2,5k pln. W okolicy 1k pln crossowy rower to tylko i wyłącznie Lazaro Integral.
medrox Napisano 6 Sierpnia 2013 Autor Napisano 6 Sierpnia 2013 Nie chodzi mi o taka sama firme czy kolor, tylko cos podobnego do takiego roweru
PjeseczeQ Napisano 6 Sierpnia 2013 Napisano 6 Sierpnia 2013 Tarczówki w tym przedziale cenowym ? Nie ma szans... Bierz Intergala V3. Jak chcesz coś bardziej firmowego i nie-z-allegro, to zajrzyj do mojego garażu, może takie klimaty ci się spodobają...
medrox Napisano 10 Sierpnia 2013 Autor Napisano 10 Sierpnia 2013 a co powiecie o takim rowerze? moge go miec za okolo 1000zl http://tablica.pl/oferta/roadsign-26...d-ID33w9F.html
Terrqge Napisano 10 Sierpnia 2013 Napisano 10 Sierpnia 2013 Tylko, że ten rower nie ma z crossowym wiele wspólnego.
sqr Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 A więc tak. Wszystko to czego potrzebujesz ma Kross evado 2.0. Czy jest godny polecenia? zależy. Ma tarczówki mechaniczne co już nie jest szczytem marzeń ale za to jest łatwe w serwisie. Osprzęt - w tej cenie że tak powiem du** nie urywa ale do rekreacji powinien wystarczyć. Największy ból to wolnobieg 7 rzędowy, lepsza była by kaseta. Cena 1700zł lecz teraz są wyprzedaże więc za 1500zł powinieneś go dostać, może nawet z błotnikami w gratisie. Ogólnie nie polecałbym go w innej sytuacji, ale widzę że twoje życzenia ten model spełnia więc pewnie byłbyś zadowolony. Zastanów się jeszcze nad tymi tarczówkami bo jak ich nie chcesz to kup integrala albo Unibike crassfire, jak utargujesz z 1699 na 1500.
makog Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 Ogólnie nie polecałbym go w innej sytuacji, ale widzę że twoje życzenia ten model spełnia więc pewnie byłbyś zadowolony. Zastanów się jeszcze nad tymi tarczówkami bo jak ich nie chcesz to kup integrala albo Unibike crassfire, jak utargujesz z 1699 na 1500. W tej cenie, odpuscil bym sobie tarcze !!, i kupil co na lepszym osprzecie, to co sugeruje kolega sqr. Poczytaj watki na temat rowerow typu Cross w cenie do 1500 zl jest tego masa na tym forum, temat walkowany na okraglo, tam juz zostalo opisane wszystko co sie da.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.