Skocz do zawartości

[Korba] Truvativ hussefelt 2.2 RG

igor9727

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Mam zamiar kupic korbe truvativ hussefelt: http://allegro.pl/korba-truvativ-hussefelt-2-2-rg-36-24-ramie-170mm-i3425298456.html

Aktualnie posiadam korbe mocowana na suport kwadratowy. Korba truvativa posiada mocowanie podajze ISIS.

Czyli wymiana suportu jest konieczna. I teraz moje pytanie . Czy kazda rama ma identyczny otwor na suport? Boje sie ze jezeli kupie suport hussefelt nie zmiesci sie w ramie albo bedzie za luzno. Prosze o odpowiedz.

Pozdrawiam Igor

Napisano

Zmierz szerokosc mufy bo sa dwa wymiary 68 mm i 73mm, a teraz pytanie nie lepiej pojsc w octalinka ?? ta korba nie ma suportu a wiem ze te suporty sa dosc drogie, lub ewentualnie juz patrzec w strone osi zintegrowanej.

Napisano

Przemysle to: z tego co widze na tej aukcji suport jest pod obydwa mufy 68 i 73 ? Na jakiej to zasadzie dziala? Kupujac nie misze sie martwic ze nie bedzie to ze soba gralo? Dzieki :))

Napisano

Dzieki bardzo za pomoc chlopaki! :))

Biore shimano :)

Milego!

Nie chce zakladac nowego tematu, ale mam jeszcze jednego pytanie : aktualnie mam manetki 3x8

A rockring jest zalozony zamiast blatu. Czy calosc bedzie dobrze wspolpracowac?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...