Avatarus Napisano 29 Lipca 2013 Napisano 29 Lipca 2013 Witam W tej kategorii cenowej szukam używki, która posłuży przez parę sezonów przy maratonach i treningach. Oczywiście, w tym wypadku ponoszę pewne ryzyko, jednakże szukam raczej nowszych modeli (2012/2011/ a jak się trafi to 2013). Za wszelkie propozycje, będę wdzięczny. Co do kółek - to nastawiam się raczej na 26 cali, po pierwsze lepiej wychodzi ze względu na cena/osprzęt a po drugie 29 cali po prostu do mnie nie przemawia, gdy miałem okazję testować. Dlatego też, będę wdzięczny za wszelkie oferty w tym temacie. Chyba że ktoś zauważy, szczególne oferty z nówek to chętnie rozważę. Rower oczywiście odebrałbym na miejscu. Obecnie zainteresowałem się: http://allegro.pl/rower-gorski-grand-canyon-al-shimano-xt-i3419769018.html - canyon 2013 al 8.0. Tutaj mam pytanie, czy mógłby ktoś rzucić na niego okiem, widać w szczególności iż przedni blat jest nieco zjechany, i widać też że tylna piasta z czymś się zderzyła. (zdjęcia 15 i 4). Z tego też powodu mam pytanie, warto waszym zdaniem?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.