mekstk Napisano 16 Lipca 2013 Napisano 16 Lipca 2013 Witajcie! Zależy mi na szybkiej odpowiedzi kilku fachowców. Mam na oku jeden używany rower z mojej okolicy, oceńcie. Jeśli macie coś innego, ale nowego, sypcie linkami. http://tablica.pl/oferta/rower-mtb-dema-passo-26-stan-idealny-tanio-ID3fDwh.html#d2ef1e693b
lyndowss Napisano 16 Lipca 2013 Napisano 16 Lipca 2013 Przydałoby się więcej zdjęć, bo nie widać kasety, ani korby i innych szczegółów. Jest to, albo specjalnie, żeby ukryć coś, albo po prostu przez nieuwagę i nieznajomość tematu. Wygląda bardzo przyzwoicie ten rower jak za tą cenę, ale do pełnej oceny przydałoby się więcej zdjęć i szczegółów, bo nie wiadomo nawet na jakim osprzęcie jest to cudo. Zwróć uwagę, czy Ci rozmiar ramy odpowiada. Pamiętaj, że to tylko odbiór osobisty. na razie nie można z czystym sumieniem powiedzieć, że warto, bo dużo rzeczy nie wiadomo jak manetki, klamki, kaseta i korba, oraz jak to wygląda, bo z daleka fajnie, ale z bliska to nie wiadomo .
mekstk Napisano 16 Lipca 2013 Autor Napisano 16 Lipca 2013 Poprosiłem gościa o więcej fotek. Z odbiorem osobistym nie ma problemu, to 20km od mojej miejscowości. Ten też niby wygląda okej, ale za taką cenę? Zobaczcie. http://tablica.pl/oferta/rower-dema-passo-ID2PuyH.html#5e981d1408
lyndowss Napisano 16 Lipca 2013 Napisano 16 Lipca 2013 Ten co teraz podałeś zbiłbym do 500 zł i wart swojej ceny. Żadna jakaś okazja, ale za uczciwe pieniądze dostajesz coś co będzie działało należycie. Bez szału, ale należycie. W dodatku sprawdź jakiego pochodzenia jest ta firma DEMA, bo jeden pisze, że Czeska, a drugi, że Słowacka. To wychodzi z połączenia, że Czechosłowacka Czyli bardzo stare rowery chyba Tak na poważnie jeszcze to ten za 900 zł wygląda ładniej, świeżej i nowocześniej. Póki co trudno zestawić te dwa modele, bo nie wiadomo do końca jakie mają osprzęty i co w nich siedzi.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.