Lumperator Napisano 11 Lipca 2013 Napisano 11 Lipca 2013 Praktycznie nowe, raz założyłem na kierownicę, ale jednak wizualnie lepiej mi pasują szare. Gęsta pianka EVA, dobrze wyprofilowane. Nie ma mowy o jakimkolwiek obracaniu. Miałem spory kłopot, żeby je zdjąć, tak się skubane trzymają. Wskutek tego na jednym z chwytów przy literze "O" jest lekkie drapnięcie, ledwo widoczne w realu. Waga realna - 14g. Z korkami 18g. Kolor - czarny Długość - 130mm. W sklepie 49,90 zł. Moja cena - 32,00 zł. Można sobie też kupić przez allegro - http://allegro.pl/show_item.php?item=3392491833
premier2 Napisano 14 Lipca 2013 Napisano 14 Lipca 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.