olobolo Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 Czemu wydaje mi się, że to nie jest normalne? Powinienem coś z tym robić czy od razu go oddać do serwisu albo do sklepu najlepiej i powiedzieć im żeby mnie pocałowali w dupke?Poza tym nowy jestem, cześć.
bukakewarior Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 powiedzieć im żeby mnie pocałowali w dupke? Na przyjemność trzeba zasłużyć. Jak jest gięta jak ta: KLIK to wszystko ok. Daj jakieś foto tej kierownicy.
ureq Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 Krzywa, w jakim sensie ? Jak patrzysz przez kierownice na kolo to nie jest prostopadle ?
Keke Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 Przychodzisz, piszesz: cześć mam krzywą kierę, mam ją oddać? Nie dajesz żadnych zdjęć ani konkretnego opisu... Idź do sklepu powiedz że masz krzywą kierownicę i chcesz zwrot (jak masz giętą to cię wyśmieją) i koniec kropka, mam ci tutorial video wysłać?
kontooo2 Napisano 5 Lipca 2013 Napisano 5 Lipca 2013 Idź do sklepu i domagaj sie jej wyprostowania Tapatalk iPad.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.