Skocz do zawartości

[element ramy] nieznany element

remik2a2

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

jestem nowy na forum i prosze o zrozumienie. Chcę odświerzyć swój rower który stał 18 miesięcy w garażu. Wymieniłem koła i trochę innych elementów, ale moim najwiekszym problemem jest jeden element którego nazwy nie pamietam. Wszystko zamawiam przez internet i beż tej nazwy nie moge go znaleźć. Mianowicie jest to element łaczący jedną część ramy z drugą zaraz koło sumortu. PRrosił bym jedynie o podanie nazwy tego elementu lub o link do sklepu z takim elementem :) z góry dziękuje za pomoc.

Napisano

Zdjęcia swojego roweru nie mam możliwości na razie zrobic, ale zdjęcie z internetu załączę. Jest to ten element w czerwonej ramce :)

post-166690-0-13302600-1372622572_thumb.png

Napisano

Jeśli to jakiś marketowiec, to odpuść. Nie ma sensu tego rozbierać ani nic.

jest to rower który ma już 5-6 lat, przysłany został mi ze Stanów Zjednoczonych wieć główny problem będzie jeszcze z tym czy ja taki element dostanę w Polsce

Napisano

powodem dla którego myślę go wymienić jest to, że się obluzował i strasznie trzęsie tylnią ramą jak się nie pedałuje lub gdy się szybko jedzie. Czy wystarczy go jedynie dokręcić czy odpuścić i kupić nową ramę?

Napisano

Nie wiem jak ten element działa i jak powinien się zachowywać. Pod określeniem trzęsie się mam na myśli to, że jeżeli trzymając za tylnie koło, poruszam nim na boki to na cały ta część ramy z kołem się rusza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...