Skocz do zawartości

[do 1100zł] rower MTB

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Sprzedałem niedawno swój rower 24calowy za 700zł. Chciałbym kupić jakiś rower górski z amortyzatorem przednim. Najlepiej 100mm. Rower głównie będzie stosowany w celach rekreacyjnych. Jazda po mieście będzię najczęściej występowała, lecz czasami chciałbym wybrać się z kolegami na jakiś pagórkowaty teren (np. las).
Wspomnę, że mam 14lat, 165cm wzrostu i waże 53kg. (ciągle rosnę) Rower ma być na kołach 26" oczywiście :D
Co myślicie o rowerze: Kellys Viper 20 ? http://allegro.pl/nowy-kellys-viper-20-turquoise-v-20-krakow-gwar-i3289227686.html
Co prawda kosztuje 1250zł ale jeżeli miałby posłużyć pare dobrych lat to jakoś uzbierałbym.. 
Z góry dziękuje za pomoc :)

Napisano

Kellysa sobie odpusc, za duzo za naklejke płacisz. Sprawdź Kands 1300 i Limber VX7 na allegro, ten pierwszy z rocznika 2012 kosztuje bodajże 1149zł, a parę dni temu Limber stał za 1150zł.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Mam syna o rok starszego więc znam doskonale twoje potrzeby.

Moja rada.

Niech ojciec kupi ci na allegro ramę chro/mo, amortyzator olejowy z blokadą, poskłada rower na częściach LX i będziesz mieć rowerek jak ta lala. Jak synowi taki rowerek złożyłem i nie narzeka.

Napisano

Tylko trza mieć troszku czasu narzędzi i wiedzy żeby to do kupy poskładać i żeby jedno do drugiego pasowało to nawet z 30% wartości roweru można urwać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...