Skocz do zawartości

[amortyzator] Epicon RLD czarny - jest gdzieś dostępny?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Sprawa jak w temacie. Poszukuję nowego amortyzatora epicon rld 2011 w czarnej wersji kolorystycznej w normalnej cenie <550zł. Na rodzimym serwisie aukcyjnym dostępne są jedynie w kolorze białym. Może ktoś z forumowiczów orientuje się jak z zapasami w hurtowniach? Wszystko wysprzedane? A może jest jakiś cień nadziei i trzeba uzbroić się w cierpliwość?

Napisano

Co do białego, to uważajcie, wersja RLD biała jest cała biała łącznie z koroną, a LOD ma czarną koronę. 

Napisano

No tak, hmmm... Może zapytaj w sklepie stacjonarnym czy może znaleźliby coś, ale szczerze to wątpię w to że będzie. Już teraz trudno dostać niektóre amory z kolekcji 2012 w sklepach.

• Mod Team
Napisano

Ja sie tam na suntourach szczerze powiem nie znam ale dam sobie ramę połamać ze widziałem zwykłe na 9mm z mocowaniem PM ... 

• Mod Team
Napisano

Wątpię bo pisało ze rocznik 2011 choć wiesz, ufać tak do końca nie można temu co sie widzi w necie :P Sam sie jednak przekonałem ze to co podają strony producenta a modele dostępne w sprzedaży to 2 różne rzeczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...