foof Napisano 30 Maja 2013 Napisano 30 Maja 2013 Witam, tak jak w temacie co lepiej wziąć? kross level a2 2012 czy leader fox evolution 2013? Patrzałem także na meridy i kellysy ale za tą cenę mam nieodparte wrażenie, że płaci się tylko za napis na ramie znalazłem jeszcze taką maszynkę http://www.decathlon.pl/rockrider-53-2012-id_8206682.html
Avatarus Napisano 30 Maja 2013 Napisano 30 Maja 2013 Jeśli nie chcesz przepłacać za markę, co w tej cenie nie ma większego znaczenia. To polecam modele cayon al db,(1670) lub cayon dr. (1800) Mają wszystko czego w tej półce cenowej można się spodziewać. Oczywiście jeśli chodzi o rowery nowe.
kporys Napisano 30 Maja 2013 Napisano 30 Maja 2013 Brałbym Krossa - lepszy amortyzator, korby, manetki, hamulce Tektro i wg. mnie opony. Jedyne co przemawia za LF to Deore na tyle i Alivio na przodzie
foof Napisano 30 Maja 2013 Autor Napisano 30 Maja 2013 Brałbym Krossa - lepszy amortyzator, korby, manetki, hamulce Tektro i wg. mnie opony. Jedyne co przemawia za LF to Deore na tyle i Alivio na przodzie czyli jednak kross. A co z tym rockriderem? ten cayon całkiem fajny tylko, że u mnie w pobliżu nie ma sklepów z nim raczej a nie jestem zabardzo przekonany do kupna przez neta
kporys Napisano 30 Maja 2013 Napisano 30 Maja 2013 Rockrider też fajny sprzęt. Nie zauważyłem, że o nim wspomniałeś Poza przednią przerzutką i (moim zdaniem) manetkami jest to super rowerek z XCR'em na pokładzie Musisz iść do Decathlonu i zobaczyć, przymierzyć się. Na RR jest w dodatku 5 letnia gwarancja
siwybike Napisano 3 Czerwca 2013 Napisano 3 Czerwca 2013 Mam tego Rockridera 5.3 od 20.05.2013 zrobiłem na nim do dziś jakieś 200km (cały czas pada :[ ) Po przyjeździe do domu zmieniłem od razu pedała na swoje platformy bo oryginał to tandeta.Ogólnie jestem zadowolony z roweru, jedynie na amortyzatorze pojawia się luz a ma za sobą dopiero 3 zjazdy z Biskupiej kopy.Ale nie przejmuję się bo w tej cenie każdy amor działa podobnie a jak coś to będę reklamował.Co do mechanicznych tarcz to chciałem założyć swoje Juicy 3 ze starego roweru ale te mimo iż llinka dają radę na razie. Oprócz tych zjazdów to reszta praktycznie w 100% asfalt
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.