FiFiAk Napisano 27 Maja 2013 Napisano 27 Maja 2013 Witam,Mam do sprzedania świetny rower do xc/maratonów zbudowany przeze mnie na ramie Accent El Nino 19". Rower posiada powietrzny amortyzator Rock Shox Tora SL lockout 2010 o skoku 100mm, można go dopompować idealnie do własnej wagi i preferencji. Napęd zbudowany został na bazie komponentów Shimano Deore oraz Deore Lx. Hamulce Avid Single Digit 7 wraz z klamkami Avid FR-5 stanowią lekki i bardzo mocny, niezawodny zestaw. Rower posiada dużo nowych części, np. kokpit. Całość sprawia że Accent El Nino to lekki, sportowy rower dla wymagających bikerów. Stan wizualny oceniam na dobry, ze względu na otarcia na ramie oraz normalne ślady użytkowania.Stan techniczny oceniam na -bardzo dobry. Rama nie ma żadnych wgnieceń ani uszkodzeń, jest prosta. Amortyzator chodzi idealnie, trzyma ciśnienie, ma dwa sezony rekreacyjnej jazdy, żadnych luzów. Korba ma jeden ukruszony ząb (w niczym nie przeszkadza), przebieg około 1500km. Kaseta, łańcuch - po 800km. Suport jest jak nowy. Przerzutki w bardzo dobrym stanie, przód przebieg znikomy, tył około 1200km, manetki działają bez zarzutów. Klamki bez luzów, hamulce w bardzo dobrym stanie, niedawno zmieniane okładziny. Koło przód 800km stan idealny, proste. Koło tył około 1700km, ma bicie górne i niewielkie boczne, na oponie tylnej są bardzo powierzchowne zbutwienia, długo na niej jeździłem i nigdy nie było problemu. Nowe: stery, kiera, mostek, sztyca, siodło, chwyty, koszyk, linki, pancerze. Oczywiście wszystko jest w 100% sprawne i chodzi płynnie. Rower gotowy do jazdy. Specyfikacja:Rama Accent El Nino 19"Amortyzator Rock Shox Tora SL Air Lockout 100mmKorba Shimano Deore LX hollowtechSuport Shimano Deore XT (BB-ES70)Kaseta Shimano Deore HG-50 11-32Łańcuch Shimano Deore HG-53Przerzutka przód Shimano DeorePrzerzutka tył Shimano Deore LXManetki Shimano DeoreKlamki Avid FR-5Hamulec przód Avid Single Digit 7Hamulec tył Avid Single Digit 7Piasty Shimano DeoreObręcz przód Mavic XM317Obręcz tył Alexrims DH-19Szprychy Dt SwissOpona przód Schwalbe Rocket Ron Evo 26x2.25 zwijanaOpona tył Schwalbe Nobby Nic Evo 26x2.25 zwijanaStery AccentKiera Accent BasicMostek Accent 110mmSztyca Accent SP-252 350mmZacisk sztycy AccentChwyty Boplight TeamSiodełko Selle Royal SetaKoszyk na bidon Zefal Spring Zdjęcia: http://allefree.pl/galeria/649704/1.html Cena jaka mnie interesuje to 1850zł.Odbiór osobisty w Krakowie, możliwa wysyłka.Waga rzeczywista roweru to tylko 12,04 kg! Tel. 506 850 598
FiFiAk Napisano 3 Czerwca 2013 Autor Napisano 3 Czerwca 2013 Nowa cena 1700zł, ale rozważę każdą propozycję cenową.
Mod Team Puklus Napisano 22 Czerwca 2013 Mod Team Napisano 22 Czerwca 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.