Pdywi Napisano 26 Maja 2013 Napisano 26 Maja 2013 Witam wszystkich, Mam mały problem, ostatnio przez mały wypadek, mój blok wydostał się jakoś z buta i został przy pedale (shiamno m520). Nic na szczęście nie uszkodziłem, a jedynie pozostaje problem - jak zdjąć teraz blok z pedała? Z góry dzięki za odpowiedź.
piotrek9898 Napisano 26 Maja 2013 Napisano 26 Maja 2013 Witam wszystkich, Mam mały problem, ostatnio przez mały wypadek, mój blok wydostał się jakoś z buta i został przy pedale (shiamno m520). Nic na szczęście nie uszkodziłem, a jedynie pozostaje problem - jak zdjąć teraz blok z pedała? Z góry dzięki za odpowiedź. Miałem ten sam problem w tych samych pedałach. Trzeba było wyciągać obcęgami i użyć dużo siły
Pdywi Napisano 26 Maja 2013 Autor Napisano 26 Maja 2013 Problem rozwiązany, trzeba było użyć dużo siły i kombinerek. Dzięki za odpowiedzi.
zekker Napisano 27 Maja 2013 Napisano 27 Maja 2013 Prawdopodobnie wystarczy tak samo jak w przypadku nakładek. Śruba regulująca siłę wypięcia na minimum, potem śrubokrętem na zasadzie dźwigni odgiąć zatrzask i podważyć blok. Nie wymaga to jakiejś nadludzkiej siły.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.