QWEY564 Napisano 4 Maja 2006 Napisano 4 Maja 2006 Kiedyś mogłem skorzystać z tej opcji, obecni wyskakuje komunikat że nie mam wystarczających uprawnień??? Pytam się więc po co taka opcja skoro nie mogę z niej skorzystać??
Mod Team Lookas 46 Napisano 5 Maja 2006 Mod Team Napisano 5 Maja 2006 Dziwne bo raporty cały czas dostaję :]
QWEY564 Napisano 5 Maja 2006 Autor Napisano 5 Maja 2006 Mi wyskakuje(już po wysłaniu) że nie mam wystarczających uprawnień... Może to się wysyła a ja dostaję taki dziwny komunikat??? Przez to nie wiem czy wysłałem czy nie...
Mod Team Lookas 46 Napisano 5 Maja 2006 Mod Team Napisano 5 Maja 2006 To zróbmy test- zrób raport tego postu
QWEY564 Napisano 5 Maja 2006 Autor Napisano 5 Maja 2006 Zrobiłem... teraz dla odmiany nic nie wyskoczyło i od razu po wciśnięciu przycisku/hiperłącza "Wyślij raport"(czy jakoś tak...) od razu powróciłem do tej strony... Bez żadnych komunikatów.... PS jakby nie zadziałało to w tej chwili korzystam z IE
QWEY564 Napisano 5 Maja 2006 Autor Napisano 5 Maja 2006 oki dzięki za fatygę... i sorry jeśli niepotrzebnie zawracałem głowę... chociaż z ciekawe dlaczego raz wyskakuje mi komunikat że "nie mam wystarczających uprawnień" a teraz jak na złość wszystko poszło dobrze(chyba bo nie było żadnego komunikatu. Nawet że cokolwiek wysłałem ale chyba tak powinno być)... Jeśli pojawi mi się coś takiego następnym razem to poprostu zrobię "print screena" i wrzucę gdzieś tutaj... pozdrower
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.