Classified Napisano 20 Maja 2013 Napisano 20 Maja 2013 moim zdaniem każdemu będzie pasować Myślę ze mój przykłąd dobitnie przeczy temu twierdzeniu Zgadzam się z Twoimi argumentami, natomiast fajnie że temat WRESZCIE zmierza ku wyrażaniu swojej opinii - wydawało się, że ugrzęźniemy w przepychankach słownych na pograniczu pyskówki. Jedyne czego np. ja nie akceptuję, to mitologizowanie. Pisanie "jest the best i kropka a jak ktoś sądzi inaczej to sie nie zna / jest parweniuszem". A w przypadku siodełek mamy Filozofię Pupizmu, któa mówi: "Każdy ma włąsną pupę. Jako własna, nieodłączna i autonomiczna od innych pup, jest ona prywatnym i subiektywnym odbiorcą tego, co jej pasuje. Ergo, pupa pupie nierówna a pupa twoja może byc inna niż moja i dążyc ku innym ideałom. Tedy jasno rozgraniczywszy, czym każda pupa się kieruje, możemy jasno stwierdzić, że każdej pupie pasuje co innego". Tak to jest. Smutna prawda. Ja np Brooksa nie lubię bo mi nie pasował. Koledze wyżej Brooks sprawuje się cudnie i nie zaminiłby go na coś innego. C'est la vie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.