kobong Napisano 1 Maja 2013 Napisano 1 Maja 2013 Nie moge nigdzie znalesc fotek zethosa tylko te z profilu ,nie wiem czy te opony nie beda za cienkie do lasu czy tylko jest takie wrazenie na zdjeciu ... ? Nie będą. Oczywiście nie mówimy o piachu po kostki i konarach na pół metra....
Daniel27 Napisano 1 Maja 2013 Autor Napisano 1 Maja 2013 Super ,dzieki za fotke opony . Jak starczaja w las to moje obawy zostaly rozwiane ; ) 29 z tego wzgledu , ze jak pisalem wczesniej maly nie jestem . Mam starego gianta i jak na niego wsiadam to smiesznie wygladam (kupiony -stare czasy jak wazylem ponad 70kg) teraz potrzebuje czegos wiekszego i w miare mozliwosci dobrego z dobrym oporzadzeniem
fero323 Napisano 1 Maja 2013 Napisano 1 Maja 2013 Super ,dzieki za fotke opony . Jak starczaja w las to moje obawy zostaly rozwiane ; ) 29 z tego wzgledu , ze jak pisalem wczesniej maly nie jestem . Mam starego gianta i jak na niego wsiadam to smiesznie wygladam (kupiony -stare czasy jak wazylem ponad 70kg) teraz potrzebuje czegos wiekszego i w miare mozliwosci dobrego z dobrym oporzadzeniem 28cross i 29er wielkością ramy(co najwyżej kształtem) ani felgami się nie różnią, tylko grubością opony która daje większe opory na szosie
Daniel27 Napisano 2 Maja 2013 Autor Napisano 2 Maja 2013 Po konsultacji z firma UNIBIKE odnosnie wagi uzytkownika otrzymalem optymistyczna odpowiedz "Zgodnie z warunkami gwarancji, całkowita masa rowerzysty i bagażu nie może przekraczać 140 kg" Moze komus sie przyda ta informacja oczywiscie rower trzeba eksploatowac zgodnie z przeznaczeniem . Ja na pewno przy masie 115kg nie zamierzam na nim skakac itp.
Kluska Napisano 2 Maja 2013 Napisano 2 Maja 2013 Instrukcja obsługi rowerów Unibike jest tam wszystko opisane co do „limitów wagowych”
Daniel27 Napisano 2 Maja 2013 Autor Napisano 2 Maja 2013 Instrukcja obsługi rowerów Unibike jest tam wszystko opisane co do „limitów wagowych” Cos nie moge sciagnac . Pisze ,ze plik uszkodzony
Kluska Napisano 2 Maja 2013 Napisano 2 Maja 2013 u mnie ściąga się bez problemu, po wylogowaniu się z box'a jest nawet info jeden podgląd 2x download Wrzucę na inny serwer instukcja obsługi rowerów_UNIBIKE.pdf
Daniel27 Napisano 2 Maja 2013 Autor Napisano 2 Maja 2013 Wielkie dzieki ! bardzo duzo przydatnych informacji i instrukcji odnosnie roweru . Super instrukcja ; )
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.