pajomcek001 Napisano 26 Kwietnia 2013 Napisano 26 Kwietnia 2013 mam problem z regulacją przedniej przerzutki. Wymieniłem linkę i sytuacja przedstawia się tak, że łańcuch trze o prowadnicę, gdy jest na największej zębatce. Kręcę śrubami ograniczenia, jednak nie widzę, aby prowadnica zmieniała swoje położenie. Dopiero gdy bardzo mocno wkręcę śrubę, wtedy prowadnica zaczyna zmieniać swoje położenie, ale wtedy z kolei nie mogę już zmienić biegów, przerzutka jest zablokowana na kamień. Czy może mi ktoś podpowiedzieć, co robię źle?
Mod Team Puklus Napisano 26 Kwietnia 2013 Mod Team Napisano 26 Kwietnia 2013 Znana ci historia opowiadająca bajkę o 2 siostrach, śrubeczkach H i L ? jak nie to w FAQ jest taka bajka
Mod Team Puklus Napisano 26 Kwietnia 2013 Mod Team Napisano 26 Kwietnia 2013 Ale o niej wie bo kręcił
Fenthin Napisano 26 Kwietnia 2013 Napisano 26 Kwietnia 2013 Kręcił "śrubami ograniczenia". Czyli raczej L i H
pajomcek001 Napisano 26 Kwietnia 2013 Autor Napisano 26 Kwietnia 2013 2i Kręciłem H i L jak pisałem problem polega na tym, że gdy kręcę tymi śrubami, to prowadnica się nie rusza, a gdy tylko zacznie się poruszać, to okazuje się, że przerzutka jest zablokowana
Fenthin Napisano 26 Kwietnia 2013 Napisano 26 Kwietnia 2013 Najpierw przeczytaj to na spokojnie: klik
Mod Team Puklus Napisano 26 Kwietnia 2013 Mod Team Napisano 26 Kwietnia 2013 Kręcił "śrubami ograniczenia". Ok mój błąd coś mi sie ubzdurało ze baryłką kręcił
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.